Acasă Eveniment BREAKING NEWS: Emilian Frâncu rămâne în puşcărie

BREAKING NEWS: Emilian Frâncu rămâne în puşcărie

Contestaţia în anulare depusă la Curtea de Apel Bucureşti de apărătorii lui Emilian Frâncu a fost respinsă de magistraţi, motivând că „se respinge, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de contestatorul FRÂNCU EMILIAN VALENTIN. Obligă contestatorul la 200 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 02.06.2014” – se arată în hotărârea dată.

Primul termen la această contestaţie a fost 5 mai a.c., însă judecătorii au amânat pentru data de 2 iunie a.c. în vederea atașării dosarului de fond. Conform noii proceduri, contestaţia în anulare este o cale extraordinară de atac, unde Emilian Frâncu încearcă să anuleze decizia de condamnare la 4 ani cu executare.

Fostul edil al Ramnicului a fost condamnat în dosarul „Mită la Primărie” la 4 ani de închisoare cu executare de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Un flagrant reușit doar pe jumătate la postul de televiziune Vâlcea 1, discuţii ambientale între Frâncu şi un arhitect bucureştean, la hotelul IBIS, despre o presupusa mită de 20.000 de euro, acestea sunt „ingredientele” dosarului întocmit de procurorii DNA împotriva lui Frâncu.

În primă instanţă, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe primarului din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, la 4 ani de închisoare cu suspendare şi, după o perioadă de arest preventiv de 5 luni, Frâncu s-a întors în fruntea Primărie Râmnicului. A urmat condamnarea cu închisoare.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentTractor răsturnat pe un drum agricol din Creţeni
Articolul următorFOTO: Expoziţia de desen şi picturi „Magia Copilăriei”, organizată la Gradiniţa PP Ostroveni 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.