Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Doi muncitori, surprinși de prăbușirea unui mal de pământ, în Râmnicu Vâlcea (foto)

UPDATE ora 18:00. Muncitorul care și-a găsit sfârșitul sub malul de pământ, T.I., avea 53 de ani. Cei doi muncitori lucrau la canalizarea unui cartier rezidențial. În timpul lucrărilor cei doi au fost surprinși de un mal de steril la o adâncime de aproximativ 4 m. Prima persoană a fost scoasă în viață de echipajele de intervenție ale ISU Vâlcea și preluat de SAJ pentru investigații suplimentare. Cea de-a doua persoană a fost scoasă de sub steril în jurul orei 17.45. Din păcate, persoana decedată prezenta semne incompatibile cu viața încă de la sosirea forțelor de intervenție.

UPDATE ora 15:50: Din nefericire, cea de-a doua victimă prezintă leziuni incompatibile cu viața.

UPDATE:O victimă este scoasă și preluată de SAJ – transportată la Spital. Se lucrează pentru scoaterea celei de-a doua victime.

*****

În urmă cu puțin timp a avut loc un cumplit incident, pe DN7, la ieșirea din municipiul Râmnicu Vâlcea. 2 persoane au fost surprinse de prăbușirea unui mal de pământ (săpături pt. canalizare) în apropierea supermarketului de la ieșirea din localitate, ne informează reprezentanții ISU Vâlcea.

Pompierii militari intervin cu un echipaj de descarcerare, unul de salvare, iar SAJ cu 3 echipaje. O victimă este conștientă, iar una inconștiență. Se lucreaza pentru scoatea persoanelor.

 Vom reveni cu amănunte. 

{mp4}48161{/mp4}