Acasă Eveniment BREAKING NEWS: 6 secţii de votare din NORDUL judeţului au rămas fără...

BREAKING NEWS: 6 secţii de votare din NORDUL judeţului au rămas fără curent

În data 16 noiembrie 2014, a avut loc o alunecare de teren in zona Titesti – Perisani care a provocat ruperea conductoarelor din linia electrica aeriana de medie tensiune 20 kV Brezoi – UHE Gura Lotrului. Defectul a condus la întreruperea în alimentarea cu energie electrica a 6 secţii de votare din comunele Titeşti şi Perişani. Incidentul a fost anunţat la CEZ la orele 12.00, iar la orele 16.30, problema era remediată. Facem precizarea că procesul electoral nu a fost oprit.
„Patru echipe au fost mobilizate de operatorul de distributie pentru remedierea defectului si realimentarea locurilor de consum, acestea s-au deplasat in cel mai scurt timp la fata locului si au remediat cu promptitudine incidentul in pofida complexitatii lucrarii de inlocuire a conductoarelor si ajustare a liniei electrice.
Precizam ca pentru perioada celui de al doilea tur de scrutin, ca si in perioada primului tur, CEZ Distributie a luat masuri suplimentare de prevenire a timpilor prelungiti de remediere a unor astfel de incidente. Cele mai importante dintre acestea sunt dublarea echipelor proprii consemnate pentru interventie, dublarea echipelor prestatorului extern pentru interventie, precum si asigurarea de generatoare ca solutii de alimentare de rezerva in cazul unor defectiuni de amploare” – se arată într-un comunicat al CEZ România.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.