Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătălie mare pe posturile de agenţi de poliţie scoase la concurs de IPJ Vâlcea

Pe cele 28 de posturi de agenţi de poliţie, scoase la concurs pentru civili de Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, se vor bate nu mai puţin de 715 persoane. Aceştia au depus deja cerere la Serviciul Resurse Umane din cadrul Poliţiei Vâlcea, urmând ca în următoarea perioadă, până pe data de 15 aprilie 2016, să-şi completeze dosarul, iar în luna mai să susţină probleme sportive şi examenul scris.

Cei declaraţi câştigători vor fi încadraţi pe funcţia de ajutor sef de post, la Posturile de Poliţie din judeţul Vâlcea, acolo unde este o lipsă acută de cadre. Este vorba despre posturile de poliţie din următoare localităţi: Cîineni, Boişoara, Racoviţa, Titeşti, Perişani, Stoeneşti, Costeşti, Vaideeni, Oteşani, Popeşti, Mateeşti, Alunu, Sineşti, Roşiile, Tetoiu, Fârtăţeşti, Ghioroiu, Diculeşti, Laloşu, Lungeşti, Lădeşti, Roeşti, Dănicei, Stoileşti, Nicolae Bălcescu şi Mihăeşti.

„După ce vor parcurge toate etapele de selecţie (vor fi declaraţi ,,apţi” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi vor trece de proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice), vor participa la cursul de iniţiere în carieră şi vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile de poliţie comunale din judeţ” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.