Acasă Eveniment Bărbatul din Lădeşti, dispărut odată cu fetiţa decedată şi căutat de pompieri,...

Bărbatul din Lădeşti, dispărut odată cu fetiţa decedată şi căutat de pompieri, găsit teafăr

Situaţie cât se poate de ciudată la Lădeşti, județul Vâlcea, după moartea fetiţei care duminică a fost luată de ape. Localnicul dat dispărut odată cu ea a fost găsit teafăr, în urmă cu puţin timp după ce duminică a fost căutat de zeci de pompieri, poliţişti şi jandarmi până aproape de miezul nopţii.

Primele date arată că bărbatul o ducea pe copilă în cârcă atunci când aceasta a fost luată de ape. În mod inexplicabil, el a plecat de la locul incidentului şi a fost găsit 12 ore mai târziu în pădure, în timp ce se îndrepta spre casă.

Bărbatul muncea cu ziua în curtea familiei fetei de 12 ani care a murit după ce a fost luată de o viitură puternică venită pe pârâul Bărlui. Echipele de salvatori l-au căutat până aproape de miezul nopţii prin pădure, duminică seară, însă nu au dat de el. Luni dimineaţă, au reluat căutările şi l-au găsit pe bărbat la aproximativ doi kilometri de locul tragediei. Era teafăr, nevătămat şi se îndrepta spre casă.
Situaţia lui este cel puţin ciudată, având în vedere că salvatorii au aflat că el o ducea în cârcă pe fata luată de ape în momentul în care au încercat să traversele apele umflate ale pârâului. Greu de explicat de ce a plecat de la faţa locului fără să-i pese de soarta copilei.

Poliţiştii care anchetează moartea copilei urmează să deslușească misterul pe parcursul anchetei. Cert este că în momentul în care a fost găsit, în pădure, bărbatul le-a spus echipelor de salvatori care au căutat în toată zona că el se îndrepta către casă.

Iniţial, salvatorii au fost anunţaţi că tatăl fetiţei a dispărut, după ce a plecat în căutarea ei. Ulterior, s-a constatat că era vorba despre zilierul care muncea în curtea acestuia. Fata de 12 ani a fost găsită la scurt timp după ce a fost luată de ape şi zeci de minute au încercat medicii să-i repornească bătăile inimii, însă fără rezultat.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.