Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE! Un cunoscut retailer AVERTIZEAZĂ în legătură cu o nouă metodă de înșelăciune

O nouă tentativă de fraudă on-line face ravagii pe rețelele de socializare. Un cunoscut retailer de piața din România își avertizează clienții să nu cadă în capcană. Compania trage un semnal de alarmă și își sfîtuiește clienții să nu plătească în avans bani.
Este vorba despre înșelăciunea cu vouchere în valoare de 500 de euro în numele Sephora. Pentru a intra în posesia acestor vochere fictive, românii trebuie să plătească în avans un euro și să distribuie mai departe postarea pe Facebook.

“Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului”, a transmis Sephora pe pagina oficială de Facebook.