Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: radiocluj.ro

ATENŢIE! Meteorologii anunţă GER năprasnic în judeţul VÂLCEA!

Foto: radiocluj.roMeteorologii de la Administraţia Naţionala de Meteorologie au emis un Cod galben de ger pentru mare parte din judeţele ţării, printre care se numără şi judeţul Vâlcea. Din păcate, frigul năprasnic va ţine de pe data de 21 ianuarie 2016 până pe data de 25 ianuarie 2016.

Specialiştii anunţă că este vorba despre un val de frig, nopţile şi dimineţile fiind cele mai geroase, urmând a se înregistra minime de până la -28 de grade.

„În intervalul menţionat, valul de frig va persista, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime se vor situa frecvent între -20 şi -15 grade, iar izolat vor coborî şi până la -28…-25 de grade, în timp ce maximele termice, preponderent negative, pe arii restrânse, nu vor depăşi -10 grade.

În cursul nopţii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vântul va avea unele intensificări în Moldova şi în zona de munte” – anunţă meteorologii de la ANM.