Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE! Controale în tot judeţul Vâlcea! Comercianţii sunt vizaţi!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vâlcea au anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în această perioadă au loc zeci de controale în judeţul Vâlcea, vizaţi fiind comercianţii cu produse alimentare şi băuturi alcoolice.

Verificările au început deja, iar miercuri, 13 aprilie 2016, 7 agenţi economici din Vâlcea s-au trezit cu poliţiştii la uşă. Până acum, ca urmare a controalelor, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.550 de lei.

Acţiunile sunt organizate alături de specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Vâlcea.

„Şi astăzi poliţiştii desfăşoară acţiuni în judeţul Vâlcea pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale la societăţi specializate în comerţul cu produse alimentare şi băuturi alcoolice” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.