Acasă Eveniment Antract, concert electrizant în Zăvoi

Antract, concert electrizant în Zăvoi

Pe 25 octombrie trupa ANTRACT urcă pe scena Tavernei Coroana Sârbească (OK Zăvoi)

vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00, pentru a-şi prezenta noul single

„Începe să bată”! Vâlcenii, iubitori ai muzicii băieţilor de la Antract, s-au înghesuit să rezerve locuri la acest concert, iar spectacolul se va desfăşura cu casa închisă, aproximativ 350 de persoane anunţându-şi prezenta la concert. Cunoscuţii rockeri de la Antract promit să electrizeze atmosfera cu piese mai vechi şi mai noi ale trupei, dar şi cu o interpretare originală a mai multor hituri internaţionale. Răzvan Gorcinski, Ilie Manole Vlad, Paul Radu şi Bobita Cătuşanu vor cânta pentru vâlceni aşa cum au făcut-o şi în deschiderea concertelor Uriah Heep, Jetro Tull, Metallica, Ronnie James Dio, Saxon, Paradise Lost sau Helloween.

Pentru cei care nu ştiu, grupul a fost înfiinţat de Bobiţă Cătuşanu, în anul 1984, şi s-a numit iniţial Mini-Paradox. Componenţa la primele două albume Antract i-a numărat pe fraţii Cristian şi Zelu Iordan (chitară şi tobe) şi Robert Constantinescu (clape).

La începutul anului 2000, trupa trece printr-o schimbare de componenţă: Arthur Fleischer este înlocuit la baterie de Florin „Pefi” Pop. În 2000 apare single-ul „Inima mea” al cărui videoclip reuşeşte să ajungă pe prima poziţie în topurile de specialitate. Antract începe anul 2001 cu un nou toboşar, Andrei Bărbulescu (ex-Sarmalele Reci). Şi noul material se numeşte „Amintiri”, conţinând şase piese de dragoste. Cel de-al cincilea album, „Nou”, editat de MediaPro Music în 2003 alături de Szabi Bozsoky, o nouă achiziţie la tobe, care însă nu a durat prea mult, acesta fiind înlocuit după numai o lună de zile de Cosmin Cadar.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentSenatorul Cotescu avertizează: „România riscă să piardă trenul rutelor feroviare internaţionale”
Articolul următorMinistrul Economiei vine la Oltchim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.