Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Antract, concert electrizant în Zăvoi

Pe 25 octombrie trupa ANTRACT urcă pe scena Tavernei Coroana Sârbească (OK Zăvoi)

vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00, pentru a-şi prezenta noul single

„Începe să bată”! Vâlcenii, iubitori ai muzicii băieţilor de la Antract, s-au înghesuit să rezerve locuri la acest concert, iar spectacolul se va desfăşura cu casa închisă, aproximativ 350 de persoane anunţându-şi prezenta la concert. Cunoscuţii rockeri de la Antract promit să electrizeze atmosfera cu piese mai vechi şi mai noi ale trupei, dar şi cu o interpretare originală a mai multor hituri internaţionale. Răzvan Gorcinski, Ilie Manole Vlad, Paul Radu şi Bobita Cătuşanu vor cânta pentru vâlceni aşa cum au făcut-o şi în deschiderea concertelor Uriah Heep, Jetro Tull, Metallica, Ronnie James Dio, Saxon, Paradise Lost sau Helloween.

Pentru cei care nu ştiu, grupul a fost înfiinţat de Bobiţă Cătuşanu, în anul 1984, şi s-a numit iniţial Mini-Paradox. Componenţa la primele două albume Antract i-a numărat pe fraţii Cristian şi Zelu Iordan (chitară şi tobe) şi Robert Constantinescu (clape).

La începutul anului 2000, trupa trece printr-o schimbare de componenţă: Arthur Fleischer este înlocuit la baterie de Florin „Pefi” Pop. În 2000 apare single-ul „Inima mea” al cărui videoclip reuşeşte să ajungă pe prima poziţie în topurile de specialitate. Antract începe anul 2001 cu un nou toboşar, Andrei Bărbulescu (ex-Sarmalele Reci). Şi noul material se numeşte „Amintiri”, conţinând şase piese de dragoste. Cel de-al cincilea album, „Nou”, editat de MediaPro Music în 2003 alături de Szabi Bozsoky, o nouă achiziţie la tobe, care însă nu a durat prea mult, acesta fiind înlocuit după numai o lună de zile de Cosmin Cadar.