Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Acţiune în forţă la pensiunile din Voineasa şi Obârşia Lotrului

Acţiune în forţă a poliţiştilor, jandarmilor şi a inspectorilor ANAF la Voineasa şi Obârşia Lotrului, judeţul Vâlcea, sâmbătă, 23 iulie a.c.. Oamenii legii au dat amenzi de zeci de mii de lei, în special pentru turismul la negru. Există pensiuni în Voineasa care de ani de zile nu au plătit vreun ban la stat.

La acţiune au participat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea – Serviciul Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei Staţiunii Voineasa, împreună cu 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea şi 4 reprezentanţi din cadrul O.S Voineasa – Obârşia Lotrului. S-au organizat şi desfăşurat activităţi de verificare a legalităţii activităţilor desfăşurate în domeniile: silvic, rutier, investigarea fraudelor şi investigaţii criminale în zona Voineasa – Obârşia Lotrului.

Bilanţul acţiunii este: 45 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 28 avertismente şi 17 amenzi, în cuantum total de 18.175 de lei. Totodată au fost verificate 15 autovehicule, 6 societăţi comerciale şi legitimate 60 de persoane.