Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum s-au simțit Blue, Oceana și Ottawan în prima seară a We Love Music Festival! Mii de oameni au fredonat piesele lor vers cu vers!

We Love Music Festival a debutat în forță iar mii de oameni au dansat și au fredonat alături de artiștii care au susținut show-uri live în prima zi a festivalului. Iubitori de muzică de toate vârstele au trăit momente de neuitat pe Platoul Fețeni din Vâlcea, în mijlocul naturii.

Liana Stanciu și Nick N&D au întreținut atmosfera și au energizat publicul în prima seară a festivalului, care a adus pe scenă artiști români precum Bibi, Body and Soul sau DJ Project, dar și artiști internaționali care au făcut înconjurul lumii cu piesele lor, Ottawan, Oceana și Blue.

Oceana a încălzit publicul cu hiturile care au consacrat-o și de asemenea, a cântat live în premieră un nou single. Artista a mărturisit că România este o țară aproape de sufletul său, pentru că aici a debutat cu adevărat, țara noastră fiind prima unde hitul său din 2009, „Cry, Cry” a ajuns no.1.

„De fapt, întreaga mea carieră a început aici, în România. Am lansat piesa „Cry, Cry” în 2009 și România a fost prima țară în care piesa a ajuns no.1. Astfel că am avut primele mele show-uri și festivaluri mai mari, aici, în România. Revin întotdeauna cu drag, atmosfera din seara aceasta, de la We Love Music Festival a fost extraordinară. Pentru mine este o perioadă cu multe proiecte, pregătesc muzică nouă, de asemenea, în perioada pandemiei am început să cochetez cu actoria. Am jucat în câteva filme care urmează să fie lansate în curând.” a declarat artista.

Jean-Batiste Patrick și fiica sa, Noemie, care împreună formează Ottawan, au făcut un show spectaculos, plin de energie. Publicul a fredonat piesele lor vers cu vers iar la final au ovaționat numele lor, chemându-i din nou pe scenă, pentru bis. Cei doi au fost impresionați de publicul român, spunând că este un public energic, exact cum le place lor.

„A fost extraordinar la We Love Music Festival, publicul a fost incredibil! Am fost încântați să vedem că toată lumea se distrează alături de noi și dansează pe piesele noastre. A fost un public nebun, în sensul bun al cuvântului. Au cântat toate piesele noastre, ne-au chemat din nou pe scenă pentru bis, ne-a plăcut la nebunie We Love Music Festival și abia așteptăm să revenim în Vâlcea, România.” Ottawan

Trupa Blue a încheiat seara în forță, cu un show care i-a făcut și pe ceilalți artiști internaționali din line-up, Ottawan și Oceana, să danseze și să cânte piesele lor, în apropierea scenei.

„Ne-am bucurat să revedem România, nu am mai fost aici de ceva ani. Publicul român a fost minunat și ne bucurăm că am făcut parte din experiența We Love Music Festival. Nu am putut zbura și avea concerte în ultimii ani din cauza situației cu COVID și a fost, pentru noi, atât de frumos să putem veni aici pentru concert, să ne revedem cu fanii.”, au declarat cei de la Blue.

Petrecăreții au continuat distracția și după finalul show-urilor live, dansând până în zorii zilei, la Disco Anul 2000, unde MC Dylma & Pappa M au creat o atmosferă de neuitat.

Distracția continuă la We Love Music Festival, iar în seara aceasta, vineri, 19 august, vor urca pe scenă Arsenium, Anda Adam, Speak, N&D, Ronan Keating, Outlandish, Haddaway, Lou Bega. Seara va continua apoi cu un DJ set marca Nick NND.

Sâmbătă și duminică vor urca pe scenă o mulțime de alți artiști de top precum Connect-R, Cabron, Jay Sean, ATB, Dr. Alban și mulți alții.

We Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!

Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici.

Urmărește We Love Music Festival în Social Media:

https://www.instagram.com/welovemusic.festival/

https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176