Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Video : Parcul Industrial – proiectul de anvergură al lui Virgil Pîrvulescu

Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, este convins ca înființarea unui Parc Industrial, va aduce adevărate îmbunătățiri la nivelul municipiului, întrucât va fi un boom de noi locuri de muncă, și de asemenea, va atrage investitori importanți.

Virgil Pîrvulescu, susține, referitor la locația Parcului Industrial, urmatoarele: ” Există aproximativ 70 ha de teren disponibil la Oltchim care se poate achiziţiona de Primărie cu suma de 8.4 milioane de euro.”

În acest sens, Virgil Pîrvulescu, va susține pe data de 4 iunie, o conferință de presă cu investitorii care vor veni, odată cu deschiderea acestui proiect.

Odată cu înființarea Parcului, 2000 de râmniceni, vor avea asigurat un loc de muncă.

Virgil Pîrvulescu: ” Pentru asta, noi, în acel studiu elaborat pentru construirea acestui Parc Industrial, s-au luat în calcul de către specialiști, amplasarea unui număr de 40 de societăți comerciale.
40 de societăți comerciale × un număr mediu de 50 de salariați, înseamnă 2000 de locuri de muncă.
Asta nu înseamnă că ne vom limita la 2000 de locuri de muncă. (..)
Este vorba de firme care se relochează în orasul Râmnicu Vâlcea.
Relochandu-se în orașul Râmnicu Vâlcea, pe un nou amplasament, înseamnă angajarea forței de muncă.
De altfel, în conferința de presă pe care o vom face (..) o sa vedeți și societățile care se implică în aceste proiecte și care vin sa se relocheze în orașul Râmnicu Vâlcea. „

Așadar, Virgil Pîrvulescu, militează pentru o dezvoltare industrială la nivelul municipiului, iar Parcul Industrial reprezintă, din punctul său de vedere, o siguranță pentru înființarea unor locuri de muncă sigure, pentru râmniceni.

Comandat de Partidul National Liberal
Realizat de SC ALMADIX PREST SRL
COD AEP 21240015