Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cele mai multe fonduri atrase de Constantin Rădulescu în ultimii patru ani – peste 227 milioane euro – sunt pentru modernizarea drumurilor județene!

RECORD! Promisiuni onorate!

În perioada 2020-2024, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reușit o performanță uriașă: atragerea a 600 de milioane euro pentru investiții, din care 227 de milioane euro se vor folosi pentru modernizării infrastructurii rutiere.

În scurt timp, încep lucrările de modernizare a celui mai lung din județ, a Drumului Loviștei și a mini-centurii ocolitoare a Râmnicului.

„Ne-am propus să modernizăm toate drumurile județene și ne apropiem de atingerea obiectivului nostru. Lucrăm pe o mare parte din drumurile județene, pentru modernizarea acestora, cu fonduri europene, guvernamentale sau din bugetul propriu al județului.
Am modernizat Drumul lui Mihai Voievod, Drumul lui Cuza, Drumul Athosului Românesc, DJ 643 B – Roești-Diculești, precum și DJ 703 G Călimănești-Berislăvești, unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din județul Vâlcea.
În scurt timp, începem lucrările de modernizare a celui mai lung drum din județ – DJ 676, a Drumului Loviștei – DJ 703 H, precum și a mini-centurii ocolitoare a Râmnicului – DJ 703 L. Kilometru cu kilometru, modernizăm drumurile județene. Ne-am propus să avem cele mai bune drumuri și lucrăm zi de zi pentru atingerea obiectivului nostru.” – Constantin RĂDULESCU, Candidat PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

Comandat de PSD – Organizatia judeteana Valcea
Realizat de Almadix Prest SRL
CUI 21240002