Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vor relua lucrurile de unde le-au lăsat…

Victor Ponta nu se lasă. Strategia social-democraţilor este să facă un Guvern alături de UNPR şi ALDE, după alegerile parlamentare din toamnă. Împreună cu Tăriceanu. Ponta nu îşi poate lăsa argatul bun la toate fără coledz. Cică, “încă se mai poate!”. Fantele de Gorj încă se mai vrea bulibaşa. Ce zice el, în aceste zile, poate fi “Pasărea Mihai Viteazul”. Dacă ne vom opune. Greu să nu ai nici o calificare. Poate… poate ajunge până-n toamna, dacă nu ajunge DIICOT-ul la el. Numai DIICOT poate să rezolve problema lui. Problema lor, a acelor doi tizi uslamişti.

Coaliţia cu ALDE, partidul cu 200 de membri (cu susţinători cu tot) îl avantajează, ca ăştia sunt corupţi 100%. Urmează să invite şi PNL-ul să iasă de sub acoperire şi să se recunoască şi ei pcr-işti devotaţi, scăpaţi de dictator şi secu, care nu-i lăsa să fure după capacităţile lor înainte de ‘89. Ponta şi Tariceanu. Doi politruci demagogi. Nici nu se mai ascund, dau totul pe față: gruparea din PSD se pregătește de o mare „alianță” (citește o cooperativă a jefuirii și devastării României) cu celelalte două bande, ALDE și UNPR. Adică USL reloaded, obiectivul lor fiind „reluarea lucrurilor de unde le-am lăsat”. Adică, reluarea jafului intens și a îngropării oricărei urme de șanse de viitor pentru țara asta.

Dacă blestemații ăștia vor fi lăsați să-și facă mendrele și nu vor fi aruncați în cea mai adâncă ocnă, unde ar merita să ajungă, vor reintroduce feudalismul pe plaiurile mioritice. Cele două gunoaie nu au niciun fel de grețuri că vor lăsa prăpăd în urma lor. Asta și vor! Dacă nu sunt măturați de pe scenă și nu ajung la Rahova sau Jilava, vor termina România. Nici măcar nu se mai sfiesc să o spună în gura mare. Într-o ţară democratică, măscăriciul de Ponta nu ar fi fost acceptat pe scena politică, sau ar fi făcut parte din lista personajelor toxice ale societăţii. Acum, plagiatorul neamului da lecţii de democraţie. Nu îi mai place musiului să vadă ce putere necontrolată are guvernul. Se simţea mai bine pe partea ailaltă a baricadei, atunci când încropea legi de super-imunitate pentru toţi ciocoii din parlament şi îi ungea pe foştii lui tâlhari cu posturi de miniştri. Da’, de ce au plecat de la guvernare, că nu mai era necesar să revină în toamna pentru totdeauna? Aveau majoritate parlamentară, puteau guverna liniştiţi până la alegeri şi fără plagiatorul ca prim ministru. De fapt, asta e o strategie menită să pună ceața uitării pe mintea alegătorilor.

Trece un an şi revin curați şi salvatori, ca întotdeauna. Avem guvern, de ce ne-ar trebui un altul? De ce am avea nevoie de parlamentari, când se poate guverna şi cu ordonanțe de urgentă? Pentru lașitatea, trădarea şi rușinea cu care tratează țara, niciunul dintre cei înregimentați politic în acest moment nu merită voturile noastre. Toți ar trebui să dispară. Le doresc cale uşoară către puşcărie tutoror din uslamul reloaded. Ei sunteţi hoţii şi distrugătorii oricărei speranţe a României!

PS – Din povestea unui neamţ despre Germania anilor ‘30: “La început, au venit şi i-au luat pe oamenii politici din clădirea unde locuiam, i-au luat pe social democraţii conservatori şi pe comunişti. Am stat şi m-am uitat, deoarece îmi displăceau oamenii politici, pentru că-i consideram hoţi. După un timp, au venit şi i-au luat pe evrei. Am stat şi m-am uitat, pentru că nu-mi plăceau foarte mult nici aceştia. Apoi, l-au luat şi pe primar. Nu le plăcea dar nici mie nu-mi era drag. Am stat şi m-am uitat. Două zile mai târziu, au venit şi m-au luat şi pe mine… M-am zbătut, am urlat după ajutor pe scări, în timp ce mă târau, dar nu mai era nimeni să mă ajute. Chiar vreţi să ajungem aşa?…