Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

România, stat vasal

Dacă numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE ar fi fost listată pe bursa pariurilor, aş fi pus tot ce am pe el. Informaţiile adunate din 2002 şi până azi, date publice bazate pe evenimente la care are acces oricine, indicau în mod clar faptul că vom ajunge în situaţia în care să fim conduşi, fără drept de apel, de forţe politice externe care ne vor transforma dintr-un popor, într-o populaţie. Asta numai şi numai din cauza noastră. În numai 25 de ani, adică exact cât mandatul cizmarului Nicolae, am reuşit să arătăm decidenţilor la nivel mondial că la noi există patru stări de fapt de necontestat: nu suntem capabili să naştem lideri cu dragoste de ţară şi de neam, distrugem fără discernământ sau protest tot ce avem de valoare, tolerăm hoţia şi facem simbioză cu ea şi nu avem aptitudini cognitive transmise pe linie genetică. Una peste alta, suntem percepuţi, existând şi statistici în acest sens, ca un stat eminamente corupt, un fel de Mexic al Europei.

Fără să mă abat de la subiect, coroborat cu cele scrise mai sus, parcursul pro-occidental al României, însemnând NATO cu scutul anti-rachetă cu tot şi Uniunea Europeană, reclama riscul de a vicia treaba, mai ales că de curând a început să funcţioneze un serviciu secret european, replică la CIA, iar pe teritoriul nostru mioritic se găseşte un scut anti-rachetă care vizează acţiuni militare ruseşti. În consecinţă, şefii marilor puteri nu puteau să permită conducătorilor români, monumente de corupţie, să aibă acces la informaţiile unui continent mai ales că avem deja un ministru de la telecomunicaţii condamnat la închisoare cu executare pentru vânzare de informaţii printr-un parteneriat româno-bulgar. Aşa că, directorii tuturor serviciilor secrete româneşti şi ambasadorii din ţările implicate militar în conflicte în care radiază ruşii sunt numiţi doar cu acordul SUA sau UE.

Opoziţia pesedistă din cazul MRU-SIE, cu influenţă estică avea, chiar înainte să fie exprimată în Parlament, soarta MIG-urilor de la Baloteşti. Dacă îi ducea mintea, aprofundau situaţia lui George Maior care, deşi simpatizant al PSD şi naş al actualului sau fostului premier Victor Ponta, a fost agreat de preşedintele Klaus Iohannis, de ministrul de interne Gabriel Oprea şi de toţi deputaţii şi senatorii PNL, îndrumaţi de co-preşedinţii Gorghiu şi Blaga.

De fapt, nici nu ar trebui să ne doară prea tare că suntem dirijaţi ca şoarecele prin labirint de mai marii lumii pentru că are şi chestia asta partea ei bună. În drumul lor, din care oricum nu i-ar putea opri nimeni…, aceştia ne curăţă scena politică, lovindu-ne în corupţie de aproape că ne dau lacrimile. Păi, mai bine să ne conducă Washingtonu’, Berlinu’, Bruxellesu’ şi Londra, decât Teleormanu’ şi Cornu’.

Partea proastă este că, o dată deveniţi vasali, nu vom mai părăsi această „nobilă” calitate veci pururi şi nu ştiu cum ne vom mai putea opune la o eventuală depopulare sau cum vom mai putea să stăm în picioare atunci când vreunuia îi va trece prin cap să aplice cu noi „teoria găinilor neouătoare” care spune că atunci când stăpânul gospodăriei nu mai are resurse să hrănească toate păsările, primele pe care le taie sunt cele care nu fac ouă.