Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Regele a murit, trăiască Dragnea!

Momentul solemn al Regelui din Parlamentul României a fost pătat fără scrupule de misiunea tandemului Dragnea – Tăriceanu. Un golan de Teleorman și un monarhist care pare să-și fi uitat onoarea pe holurile descendenților PCR, au trecut precum tancurile rusești peste semnificația acestei zile și au călcat sub șenilele corupției mesajul ultimului Suveran al României. Bătălia pentru controlul asupra Justiției a continuat cu actorii din rolul negativ mai grăbiți ca niciodată.

PSD a ignorat Ședința solemnă pentru comemorarea Regelui Mihai și semnificația acesteia, opoziția din Parlament, manifestațiile din stradă, mesajele ambasadelor și ale Comisiei Europene pentru a-și duce la îndeplinire ceea ce pare să fie singurul scop pentru care au dorit puterea : salvarea de la răspundere penală a lui Liviu Dragnea cu riscul devalorizării acestui stat. Putem aminti aici și de reprobabila acțiune cu achiziționarea rachetelor de la americani pusă în practică pe principiul nu mă lăsați să scap de dosare, nu mai cumpăr rachete de la voi. Acestea fiind faptele, mă întreb, unde s-ar fi ajuns acum dacă social-democrații câștigau în iarna lui 2014 și alegerile pentru președinție?

Pe scurt, trucul de care au uzat managerii de campanie evrei ai PSD în 2016 este demonstrat acum a fi fost asumat mincinos. Măsurile de dreapta din programul acestei formațiuni politice și care au atras un procent de 5% din electoratul dreptei, sunt doar iluzii concepute pentru atingerea unei alte ținte decât cea prezentată. Textul de lege marca PSD cu privire la condamnarea la pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu își plătesc impozitele în mod voit, dovedește că nu au avut niciodată dorința de a susține mediul de afaceri, din contră. Asta arată ferocitatea cu care stânga lui Dragnea sugrumă întreprinzătorii pentru a aduna banii necesari pomenilor electorale. Nici măcar promisiunile făcute alegătorilor tradiționali ai PSD nu sunt respectate, mișcările sindicale, altădată parteneri ai stângii, protestând împotriva dezastrului iminent din această importantă ramură a societății.

Deci, cu Statul Paralel sau fără, golănia marca Teleorman are ca țel pusul tălpii pe gâtul Justiției. Chiar dacă judecătorii sau DNA au dat rateuri răsunătoare în suficiente cazuri încât să îngrijoreze, folosirea acestor pretexte de către politicieni și mass-media voiculesciană este menită doar să ridice suspiciuni cu privire la corectitudinea condamnării lui Liviu Dragnea și a instrumentării noilor sale dosare. Dacă manipularea prinsese și la acea parte a societății care decelează subiectele, acum povestea este clară.

Dacă Nicolae Ceaușescu, în loc de Emil Bobu, Tudor Postelnicu, Ion Dincă sau Constantin Dăscălescu îi avea pe Liviu Dragnea, Tudorel Toader, Florin Iordache, Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea și Claudiu Manda, acum trăiam tot sub dictatura comunistă. Problema este că ultimii enumerați, aflați la putere la sfârșitul anului 2017, au rădăcinile trase tot din partidul cizmarului.