Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mincinosul moş Tăgârţă Tăriceanu

Ţara toată-i în mirare. Scandalurile se produc, unul după altul, pe bandă rulantă. Misteriosul caz Hexi Pharma începe să-şi reducă intensitatea iar scenariile teoriei conspiraţiei bat câmpii cu succes. Moartea patronului acestei societăţi criminale, dă naştere la o mulţime de supoziţii şi interpretări. Cred că asta s-a şi vrut. Să ne ţină cu mintea ocupată şi, pe cei mai slabi dintre noi, cu inima în perfuzii. În timp ce, pe şestache, ministreasa Prună et co, de la Justiţie, fiică, şi ea, (ca şi doctoral Oprescu, ziaristul Tolontan, Mircea Geoană, etc.) de generali de securitate, emite ordonanţe peste ordonanţe, pentru a dezorganiza sistemul imunitar al ţării şi Justiţia care a început să-şi facă bine datoria.

Vechea securitate este peste tot şi nu dă semne de oboseală. Vedeţi şi voi ce vremuri trăim… într-o lume a scenariilor, a minciunii, a “sinuciderilor”, a spălatului de urme, a şantajelor, a ameninţărilor… toate frumos ambalate şi vândute nouă ca fiind reale! Aflăm astăzi, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este urmărit penal în dosarul retrocedărilor unde a depus mărturie mincinoasă şi a favorizat făptuitorul, conform comunicatului DNA. De-ar fi numai acestea… pentru că trecutul lui Tăriceanu este încărcat de multe altele care, până azi, nu a îndrăznit nimeni să le ia la puricat. Cum nici penalii din PNL nu sunt deranjaţi, chiar sunt lăsaţi să îşi facă mendrele în deplină linişte, aşa şi Tăriceanu este doar mângâiat cu aceste presupuse fapte menţionate mai sus.

După ce s-a dovedit a fi un lest politic pentru români, un Gică Contra faţă de Justiţie şi DNA, Călin Popescu Tăriceanu ne arată că este şi tupeist. El spune despre urmărirea sa penală că este “absurd” să fie bănuit că ar fi vrut să-şi “pericliteze poziția în societate” şi să favorizeze, prin mărturie mincinoasă, persoane cu care nu are “niciun fel de legături sau afinități”. Uitaţi cum minte omul ăsta cu cinci neveste şi zeci de motoare puternice pe două sau patru roţi. Spune că nu are nicio legătură cu acest grup infracţional dar uită să spună că a fost la nunta lui Dan Andronic, nuntă ce a avut loc la Monte Carlo.

Acolo, moş Tăgârţă a descins dintr-un Ferrari de ultimă generaţie şi i-a apărut fotografia în presa principatului alături de prietenii lui la eveniment. Nu i-ar fi ruşine! La fel a negat şi când Băsescu a dezvăluit episodul bileţelului roz. Şi acuma este la fel de nevinovat? Tăriceanu, cunoscut ca trădător, incapabil să-şi ţină promisiunile (a încălcat înţelegerea cu Traian Băsescu de a demisiona din funcţia de premier ca să se poată ţine noi alageri), a “guvernat” un an şi şase luni cu ajutorul PSD, punând bazele alianţei trădătoare numită USL, în care l-a băgat şi pe “turistul” de la Cotroceni, numit Iohannis. În primii ani de democraţie, ne reamintim de el cum, la ordinul Securităţii, a distrus, PNL. Alături de un infractor ordinar, Dinu Patriciu, a acţionat în sprijinul, în folosul şi în ariergarda FSN-PDSR-PSD. În 1990, la ordinul Securităţii, a înfiinţat, alături de alţi turnători, PNL, ca o contrapondere la eroicul PNŢ al Seniorului Coposu. Şi acum, prin tot ce face, arată că nu a rămas decât o slugă decrepită a mafiei.

PS – Călin se ia-n serios, dar nu merită băgat în serios. Un pozeur cu vechime de manechin. E absurd să fii preşedintele Senatului având în vedere că nu faci parte dintr-un partid mare aflat în Parlament. Dar la noi, cu comuniştii în linia a doua, se poate. Ce e ALDE? O adunătură de penali şi escroci care se ascund în spatele imunităţii (sh)parlamentare. De aceea vroia el să se desfiinţeze DNA-ul, pentru că ştia că-i vine rândul. Hai, fă paşi, Căline, către Beciul domnesc!