Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ipocrizia USR

Dacă hibrizii extremiști tot au continuat să înjure și după ce le-am bătut obrazul arătându-le că doar peremiștii lui Vadim se comportau ca ei în apropierea mineriadelor, voi continua caracterizarea lor dezvăluind cititorilor noștri lucrurile pe care aceștia le ascund și despre care momentan nu spun o vorbă.
Păi, să o luăm din nou de la a vedea ce-i mână în luptă ca politicieni. Simplul fapt că useriștii îi califică pe toți ceilalți politicieni a fi o apă și-un pământ, aceeași mizerie mai exact, ne duce cu gândul la faptul că exclud orice parteneriat cu actuala clasă politică. Bine, am înțeles, useriștii sunt oameni noi care luptă împotriva penalilor, însă fiind deja formațiune politică, sunt și dumnealor politicieni, iar politicienii care vor schimbarea viciaților trebuie să se pună pe ei în loc. Unde ? În Parlament, unde deja sunt și apoi la guvernare ca să ne schimbe nouă viața. De acord. Dar, guvernare … cu cine ? Doar nu am tras toți pe nas să credem că până la alegerile din iarna anului următor USR cu tot cu PLUS va obține jumătate plus unu din sufragiile electoratului, deoarece este absolut imposibil. Dacă nu a reușit PSD asta cu toate minciunile și hoțiile unui sfert de veac, nu o va face nici alianța USR-PLUS. Și atunci, întreb din nou deloc retoric, cu cine ? Veți spune cu PNL. Corect. Teoretic pare plauzibil cu toate că aș paria pe condeiul meu că nici așa nu ajung la peste jumătate din voturi, dar să presupunem că se poate. În situația acesta, ținând cont că, cel puțin mie mi se pare, useriștii cioloșiști înjură la liberali mai abitir decât la pesediști, considerându-i concurența directă pe segment uman studiat sociologic de institutele sorosiste, cum se potrivește o alianță cu ei pentru guvernare ? PNL are politicieni condamnați, alții anchetați, viețuiește în aceeași mlaștină cu PSD cu care s-a și pupat pe tâmple în USL, adică tot un drac după cum propovăduiesc curățenia hibrizii. O camaraderie cu PNL pentru a ajunge la putere miroase a ipocrizie politică. Un fel de ne păcălesc îmbrăcându-se în togă albă cu toiagul lui Isus în mână făcând apostolat, dar sunt gata să se facă frate cu necuratul pentru ciolănel. Ca imagine, o vedeți pe Clotilde lângă Blaga, ori pe Barna lângă Falcă ? Ar fi un tablou puturos care ne-ar termina în maxim doi ani orice speranță că în țara asta umilită și jefuită mai poate cineva face politică fără să mănânce rahat.
Proiectul USR în care nici nu mai contează cine și cum a investit mulți bani și energie, ca orice proiect, are o strategie pentru a pleca de undeva și a ajunge într-un punct, altfel este o bazaconie. Nimeni, nicăieri pe această planetă, nu concepe arhitecturi politice de dragul de a colora scene politice, fără vreun interes. Și, în cazul acesta, fiind vorba de politică, ținta este guvernarea. Le doresc mult succes hibrizilor în drumul lor spre putere și îi îndemn să se obișnuiască cu mirosul de hazna.