Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Frau Merkel nu va avea zile de doliu naţional

De ce islamiştii nu produc atentate pe teritoriul cancelariatului Merkel? De ce oare cancelarul Germaniei nu va decreta niciodată zile de doliu naţional? Sunt întrebări fireşti care se pun văzând atacurile islamiştilor asupra puternicelor state europene, Franţa şi Marea Britanie, iar Germania, ţara care i-a momit şi i-a adus pe continent pe arabi, nu a păţit nimic. De zilele trecute, Europa este iar în stare de şoc.

După atentatele de la Paris, iată că Belgia a anunţat trei zile de doliu naţional în urma atentatelor produse marţi pe aeroportul internaţional şi într-o staţie de metrou din capitala ţării, Bruxelles, şi soldate cu cel puţin 34 de morţi. Atentatul revendicat de ISIS aduce în discuţie în ce măsură autorităţile vor putea asigura integritatea europenilor, loviţi fiind acum chiar în inima noii forme de organizare europeană. Potrivit presei belgiene, atentatul a fost executat de trei sinucigaşi, din care doi au murit odată cu detonarea centurilor cu explozibil cusute de mână aflate pe ei şi al treilea, un turc, şeful celulei de terorişti, a fugit, fiind prins, mai târziu, în viaţă în oraşul Anderlech.

Existenţa celei de-a treia centuri cu explozibil, nedetonată şi găsită în aeroport arată că al treilea atentator a renunţat, dintr-un motiv sau altul, şi-a abandonat misiunea şi a fugit. Cei doi sinucigași erau fraţi şi locuiau în Bruxelles, ei fiind în atenţia poliţiei pentru acte de tâlhărie, nu pentru terorism. Apoi, mai târziu, au fost detonate alte două bombe, la metrou, una lângă sediul Uniunii Europene şi alta într-un vagon, în timp ce garnitura de metrou mergea. Strategia exprimată concis prin această „reţetă” militară, este folosită şi în activităţi „civile”, fiind dat, ca exemplu al eficienţei acesteia conform principiului „dacă nu poţi să rupi un mănunchi de nuiele (pe toate deodată), rupe-le bucată-cu-bucată (una câte una, pe rând, dezbină-le, rupe-le unirea care le ţine împreună)”, astfel sigur ai să reuşeşti să le dezintegrezi pe toate.

În tentativa de a învinge Europa, duşmanii acesteia (cel mai încrâncerat fiind, în prezent, ISIS), sunt invitaţi, la masa pusă (pregătită) deja, de către statele care compun „Bătrânul Continent”, promotor fiind Germania. Isis nu a trebuit să treacă prin faza pregătitoare – „Divide et impera” -, statele europene sunt deja pregătite să fie învinse, prin ele însele, fiind „împietrite” în proiectul secular al „suveranităţii naţionale”.

Statele europene, unite azi birocratic, de către funcţionarii birocraţi, sub denumirea bombastică, de efect propagandistic, practică forme de unire, în spatele cărora se lucrează, prin reprezentaţii statali ai fiecăruia – emisari ai partidelor din ţările lor – aceştia având, în gândul lor predominant, viitoarele alegeri politice de acasă, pe care vor să le câştige fiind pe placul concetăţenilor lor. Statele decidente întârzie deliberat să instituie un sistem fiscal unic, al UE, nu îşi pun problema înfiinţării unor servicii de informaţii, interne şi externe, unice pe întreaga uniune, nu există o armată comună, cu înzestrare comună, cu pregătire militară unică. Duşmani ca ISIS, şi ca alţii, care se află în „block-starturi”, vor intra în fiecare stat al Europei, ca-n brânză. În această privinţă, UE este „vraişte”.

Cei ce conduc UE ar trebui să aibă curajul de a decide elaborarea unui studiu de impact, cu titlul: „Oportunitatea creării SUE – Statele Unite ale Europei -, stat federal, după modelul SUA”.

PS – Să ne pregătim pentru viaţa de „După UE”, pentru că UE se va sparge. Să mă înjuraţi cum doriţi, dar vesticii şi-o merită pe deplin. Se zice că de proşti să nu-ţi fie milă. Ei nu sunt doar proşti ci plini de alte metehne şi mofturi. Iar România după UE va fi chiar cu ochii în soare, cu o economie desfiinţată la ordinele lor. După prăbuşirea UE va fi în sfârşit o revoluţie adevărată la noi în ţară. Dar nu ştim ce accent ideologic va avea. Va fi însă sângeroasă.