Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Depontaminarea

Zilele trecute s-a înregistrat cel de-al treilea eşec major al guvernului socialist Victor Ponta. După eşecul privatizării Oltchim, eşecul proiectului Roşia Montană, avem acum eşecul privatizării CFR Marfă. Eşecul a devenit emblema guvernului Ponta, a devenit modelul de guvernare USL. Procesul de privatizare a fost în mod clar viciat încă de la început, când Ponta a şters datoriile companiei prin convertirea acestora în acţiuni ale statului după depunerea ofertelor de privatizare şi după ce câţiva investitori strategici se retrăseseră. Altfel spus, Ponta a schimbat datele privatizării în timpul derulării procesului, adică a schimbat regulile jocului în timpul jocului.

Circul făcut de premierul mitoman, care a încercat să paseze decizia la CSAT, deşi guvernul este singurul în măsură să hotărască modul concret de privatizare a unei companii de stat, va avea, din păcate, şi o notă de plată. Şi, cu siguranţă, Ponta o va pune în cârca tuturor românilor, care vor plăti pentru laşitatea lui şi pentru intervenţia lui în procesul de privatizare. Deşi Ponta este ciuruit constant, el persistă în mediocritate pentru că nu-l costă nimic, iar electoratul este autist: nu vede, nu simte, nu aude! Este ideal, nu? Sigur Ponta şi mafia lui de la guvern se tem pentru că au bube mari. Ştiţi doar că vinovatul atacă primul, aşa cum face Ponta.

Mă rog ca mandatul Preşedintelui să se prelungească printr-o minune şi să cureţe guvernul de aceşti mafioţi, incompetenţi, dar puşi pe căpătuială! Să ne rugăm pentru trezirea electoratului, altfel gaia ne mănâncă. Când a spus Băsescu că Ponta-i mitoman, a greşit în evaluare? Nu. Când a spus Băsescu că Ponta minte şi când respiră, a greşit? Nu. Când Băsescu atrăgea atenţia că Ponta nu este pregătit pentru această funcţie şi că nu guvernează, a minţit, a greşit? Nu. Când Băsescu a spus că guvernul Ponta produce numai dezastre, în special economice, a avut dreptate? Da. Şi atunci, ce mai aşteptăm? Cât vreţi să ne mai mintă Dottore? Unde v-aţi pierdut cu mintea de nu mai puteţi vedea realitatea acestei guvernări? Au zero rezultate la toate capitolele, sărăcia este tot mai năprasnică şi noi zăcem în sucul propriu, aşa cum recomandă Iliescu?

Trebuie ca electoratul, la vot, să decontamineze politicul. Să-l dePontamineze! Zi de zi iese în evidenţă stilul de lucru – bine gândit – al neocomuniştilor: afaceri dubioase pe sub masa prin care se eludează legea în mod intenţionat şi pe masă, cu scandaluri în faţa justiţiei, prin care încearcă să demonstreze că sunt urmăriţi la comandă, ei nefiind nevinovaţi. Vrând-nevrând însă, totul iese la suprafaţă, pentru că minciuna nu poate sta la infinit în subteran.

Informaţii de ultimă oră anunţă că patronul Gruia Stoica a căutat banii pentru a cumpăra CFR Marfă inclusiv în Rusia. Unde au intrat ruşii numai necazuri ne-au adus. Investitorii ruşi ne-au lichidat Siderurgia, iar acum vor să ne termine şi CFR-ul, să taie vagoanele şi să le dea la fier vechi. Lupta geopolitică continuă, iar guvernanţii noştri în loc să meargă spre Vest, unde suntem afiliaţi, merg cu paşi repezi spre „fratele de la Răsărit” care cândva ne învăţa „Limba rusă cântând”. De ce nu credeţi că mâine va fi prea târziu?