Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Anti-românul corupt Tăriceanu

Moto: “Banii nu puteau ajunge decât la cel care avea decizia numiri în pixul lui motorizat. Şi atunci, e greu de ghicit?” –

Ştirea că viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut de procurorii DNA nu a mai consternat pe nimeni şi, acum, aproape că nu mai interesează pe nimeni. Nu se putea că individual să nu se fi mânjit şi el cu euroi, ca mai toţi cei aflaţi la guvernare. Olteanu a fost acuzat de trafic de influență în dosarul în care este pus deja sub învinuire Sorin Ovidiu Vântu, existând declaraţii-denunţ că prin intervenţia sa la propulsat pe ziaristul Liviu Mihaiu în funcţia de Guvernator al Deltei Dunării, numirea stându-i în putere numai lui Călin Popescu Tăriceanu, prim ministrul de atunci.

Bogdan Olteanu a recunoscut că s-a dus la S. O. Vântu pe tema numirii Guvernatorului, dar nu a recunoscut și că i s-ar fi dat bani. Totuşi, procurorii au documentat că banii ar fi fost primiţi prin intermediar. Este vorba de o sumă de 2 milioane de EURO. Banii ar fi fost pentru campania PNL din 2008. Imediat PNL, prin vocea preşedintei Alina Gorghiu, a specificat că nu a auzit niciodată în cadrul PNL vreo informaţie despre o eventuală sponsorizare a PNL, în 2008, cu banii lui S. O. Vântu, precizând că sprijină instituţiile statului în lupta anticorupţie.

Ei hai, liberalilor, nu vă mai daţi aşa „cocoşi”. Pe colegul Vosganian l-aţi apărat cu dârzenie. În loc să consideraţi că „justiţia trebuie să-şi facă datoria în absolut orice situaţie şi în cazul oricărei persoane, actual sau fost membru de partid, actual sau fost demnitar”, aţi votat în apărarea lui. Aşa că, Vosganian, cu sprijinul vostru şi al celor 11 iconiţe pe care le avea asupra lui, a scăpat de braţul lung al legii. Şi pe cuvântul vostru de liberali, că nu aşteptaţi să pice Tăriceanu? Pe el îl vor liberalii, dar îl vrea şi Binomul de sub preşedintele Iohannis. Vântu aduce nori negri deocamdată pentru Călin Popescu-Tăriceanu. Nu mai are nimic de pierdut şi a anunţat printre apropiaţii săi că aruncă România în aer. Este abia începutul!

Dacă Vântu începe să vorbească – i-au trecut extrem de mulţi oameni politici prin casă, România se va zgudui din temelii la toate nivelele şi în toate partidele. Asta dacă Vântu va da drumul la informaţii şi mai ales la celebrele filmări, pentru că el făcea înregistrări şi filma atât la reşedinţa de la Otopeni, cât şi la Paris. Dacă respectivele filme, despre care s-a bănuit că ar fi scoase din ţară, vor ajunge în ţară şi vor fi date procurorilor sau vor fi făcute publice, va fi un deliciu suprem, pentru că vom vedea politicieni de prim rang care, ca o dovadă a infatuării supreme şi a încercării lui Vântu de a-i umili pe oamenii cu funcţii foarte importante din România la acea vreme… Îi legau şireturile, la propriu!

Fostul preşedinte Traian Băsescu dă dovadă de un mare caracter. Ştie la cine au ajuns bani cu adevărat. Doar nu portarul din faţa guvernului făcea numiri în deltă. România, 16 ani post-decembrişti, a avut preşedinţi jaloane, tăcute, învinse de sistem, iar timp de 10 ani, a avut un singur preşedinte autentic, Traian Băsescu. Restul caricaturi, glume proaste bolşevice. Sigur, Băsescu a deranjat toată pleava bolşevică care ducea ţară la dezastru. Ipocriţii judecă mandatele lui cu creieraşele spălate de cozile de topor bolşevice. Dar staţi liniştiţi tovarăşi, istoria îl va aşeza acolo unde merită pe cel care a reorientat România, fără echivoc, pe axa lumii libere şi civilizate.

Ciracii lor, licuricii roşii de prin politică, vor face stagii binemeritate pe la mititica. Există şi alte opţiuni (Putin, Rusia), pentru voi ăştia cu şampon roşu A3 pe creieraş. Faceţi-vă bagajele şi valea. Să auzim numai de bine!