Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

AFDPR s-a murdărit pe togă

Mass-media s-a împărțit în tabere politice. Nu spun vreo noutate, dar cred că s-a ajuns prea departe. Tonul infectării cu zămârcă politică l-a dat indubitabil Antena 3 și ai săi slugoi, gata în orice moment să făcă absolut orice pentru a-l răzbuna violent pe Voiculescu pentru faptul că a fost condamnat și trimis la închisoare. Așa s-au aliat guriștii trustului Intact cu Dragnea și al său PSD. Ambele entități au un dușman comun, Justiția și-un dublu scop, însemnând răzbunare și evitarea pușcăriei. Pentru acestea, vor eliminarea grupului Codruța Kovesi , Augustin Lazăr, Florian Coldea, Eduard Helvig și Lucian Pahonțu din orice sferă a aparatului de justiție.
Ultima invenție a servitorilor de presă a fost transformarea fostului deținut de drept comun, Ion Munteanu în erou disident, urmărindu-se atragerea oprobiului public asupra procurorului general al României, Augustin Lazăr aflat în conflict deschis cu servitorul PSD, ministrul Justiției Tudorel Toader. La oră de mximă audiență, fătălăul Gâdea îl sfințea și îl canoniza pe cetățeanul Ion Munteanu care, la rândul său îl reclama pe Augustin Lazăr. La prima vedere, recunosc, mi-am zis că l-au prins ăștia pe Lazăr cu măgăreața și l-au făcut. Am văzut eu multe prin presă, manipulări grosolane și de o imoralitate înfiorătoare, însă nu mi-am închipuit că merg până aolo încât să inventeze martiri pentru a-și justifica ordinăriile. Mă și gândeam că, așa cum am făcut-o în cazul doamnei Kovesi, voi fi obligat să reacționez critic și acum. Însă, înainte de a mă arunca asupra tastaturii, am consultat arhiva Foștilor Deținuți Politici. Nu am găsit nimic despre Ion Munteanu și nici n-aș fi avut cum, deoarece a devenit deținut politic cu legitimație în acest an, acum o lună. De ce nu și-a revendicat statutul imediat după evenimentele din ’89 ? Cum de s-a trezit după aproape treizeci de ani că a fost surghiunit de comuniști și a prins tupeu să iasă în public ? Poate pentru că nu exista atunci Antena 3, nu era Dragnea președintele trandafirilor și din cauză că era recidivist și făcuse pușcărie prima dată pentru ucidere din culpă, abuz în serviciu și neglijență în serviciu, fiind încarcerat la Oravița. Acolo i-a cunoscut pe încă doi deținuți de drept comun cu care a pus la punct un plan de trecere a frontierei în fosta republică Iugoslavia. Știind să înoate, cei doi au traversat apa, însă „eroul” Munteanu a rămas pe mal abandonând aventura. Ulterior, acesta a fost legitimat de un grănicer care l-a escortat spre o secție de miliție. Pe drum, realizând ce repercursiuni vor fi asupra sa, Ion Munteanu l-a lovit pe grănicer și i-a luat arma din dotare și 30 de cartușe. Din cauza acestor fapte și a recidivei, Munteanu a fost condamnat din nou la opt ani de închisoare cu executare și încarcerat la Aiud. Aici s-a intersectat cu Augustin Lazăr în încercarea de a se elibera condiționat. Oricine își poate da seama că după două fapte cu condamnare de o asemenea gravitate precum cele săvârșite de el nimeni nu i-ar fi dat drumul pe stradă. Afară de aceste lucruri, nu Lazăr elibera, instanța de judecată hotăra. Deci, asta acuză domnul deținut care se revendică politic că i-ar fi făcut Lazăr rău. L-a anchetat, i-a amânat de două ori discutarea eliberării condiționate și apoi nu l-a lăsat el în locul judecătorilor să umble liber printre oameni.
Nu scăpase de mirosul pestilențial al mizeriei politice nimeni și nicio instituție, afară de Asociația Foștilor Deținuți Politici din România. După cazul Ion Munteanu, uns deținut politic pentru politică în 2019, în plin război al pesediștilor cu Justiția, a început să duhnească și AFDPR. Nu este de acceptat ca un astfel de organism istoric și încărcat de cele mai vii imagini ale suferințelor ororilor comunismului să se asocieze cu jocurile infecte ale celor ce vor să demoleze Justiția și să participe cu o legitimație la eliminarea procurorului general al României. Nu este posibil ca tocmai cei care au suferit cu adevărat de pe urma comuniștilor să servească interesele urmașilor acestora.
Dacă nu găsește urgent o posibilitate de a reanaliza situația, AFDPR riscă printr-un singur element să păteze nu doar prestigiul său postdecembrist, ci și să arunce o anatemă asupra oamenilor simbol al luptei anticomunism. Spălați-vă veșmintele cât mai aveți timp ! Sunteți de neiertat.