Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viziunea specialiștilor DMA Consult, garanția că afacerea ta beneficiază de cele mai bune strategii pentru dezvoltare și profit

Nu ai timpul necesar să investești în imaginea companiei tale, ești un om al cifrelor și nu te regăsești în lumea cuvintelor inspiraționale? Ai nevoie de un consilier care te va ajuta să creezi, să te dezvolți pe termen lung, cu un plan strategic? DMA CONSULT este soluția pe care ai căutat-o.

Managementul și consultanța în afaceri sunt două aspecte esențiale de care orice antreprenor trebuie să țină cont înainte de a pune pe picioare propria afacere. Motivele pentru care un agent economic poate solicita ajutorul unui consultant sunt multiple. Indiferent că se solicită anumite sfaturi strategice legate de managementul schimbării sau redefinirea unor procese de management, este necesară intervenția unui consultant. În plus, consultantul poate oferi servicii complete, de la analiza tuturor datelor disponibile, urmată de înțelegerea naturii problemei și de oferirea unei game de soluții posibile. În final, acesta vă va pune la dispoziție o serie de recomandări specifice.

Consultanță de strategie, planificarea strategică și organizatorică, procese de retehnologizare, amagementul schimbarilor, reducerea costurilor, sunt doar câteva dintre serviciile pe care DMA Consult le pune la dispoziția clienților.

Un plan de strategii ajută la stabilirea direcției pe care compania o va lua pe termen lung, împreună cu identificarea pașilor care definesc direcția pe care compania o va lua pe termen scurt pentru a îndeplini toate obiectivele pe termen lung. Când vorbim de consultanța în afaceri specialistul vă va ajuta la optimizarea fluxului de lucru și a funcționarii interne a întregii afaceri, cum ar fi: ierarhie, structură, organizare, echipe, fluxuri de lucru, mediul de afaceri, etc. Prin urmare, echipa de specialiști de la DMA Consult vă este alături, și tot ceea ce trebuie să faceți este să vă identificați nevoile, iar mai apoi să îi contactați.