Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

URGENT: Seytour Râmnicu Vâlcea angajează!

SC SEYTOUR SRL a fost înfiinţată în anul 1990 la Râmnicu Vâlcea, un oraş cu 130.000 de locuitori, în mijlocul României. Compania are 3 agentii de turism, bine poziţionate în centrul oraşului şi, de asemenea, case de schimb valutar. Unul dintre birouri este în Bucureşti, capitala României.
Compania are 20 de angajaţi cu studii de specialitate, 4 ghizi de călătorie şi desfăşoară activităţi interne şi internaţionale de turism, transport de persoane, emiterea şi vânzarea de bilete de avion, intermedieri şi vânzarea de polite de asigurare. Compania este apreciata pentru contracte de parteneriat cu firme din Polonia, Turcia, Slovenia, Croaţia, Austria, Germania, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Grecia, Tunisia, Malta etc.
SC SEYTOUR SRL a primit trofeul de aur „International Quality Crown Award London 2003” pentru calitate si excelenta in turism. De asemenea, compania a primit Certificatul de Calitate „TQM – QC 100 Total Quality Management” din partea BUSINESS INITIATIVE DIRECTION cu sediul in Madrid.
Companie recunoscută atât intern, cât şi internaţional este acum în căutare de noi membri ai echipei. Astfel, Seytour angajează urgent:

1.Agent Turism
Conditii:
– domiciliul stabil Rm.Valcea
– studii superioare de specialitate
– lb.engleza nivel avansat
– operare calculator
– experienta in domeniu constituie avantaj

2.Operator calculator
Conditii:
– domiciliul stabil Rm.Valcea
– studii superioare
– operare calculator
– lb.engleza nivel mediu

Relatii suplimentare la tel.0350401332 sau 0250746298

In vederea programarii la interviu rugam trimiteti CV pe adresa:turism@seytour.ro.