Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Taxify vine la Bucureşti ca să detroneze Uber

Aplicaţia Taxify se va lansa în curând în Bucureşti. Taxify promite să-i ajute pe taximetrişti să concureze cu Uber. Compania operează o platformă prin care utilizatorii pot chema un taxi sau un şofer particular şi pot alege între plata cash sau online cu cardul.

Taxify colaborează atât cu firmele locale de taxi, cât şi cu şoferi particulari după modelul Uber. Taxify are baza operaţiunilor în România la Cluj-Napoca şi operează de la începutul acestui an în comuna Floreşti, judeţul Cluj, în parteneriat cu firma locală Taxi Speed Floreşti.

Taxify va colabora atât cu firmele locale de taxi, cât şi cu şoferi particulari. Aplicaţia va concura în Bucureşti cu Uber şi cu agregatorii locali de servicii de taximetrie Clever Taxi şi Star Taxi.

Taxify este unul dintre cele mai de succes startup-uri din Estonia şi este disponibilă pentru Android şi iPhone. Utilizatorii îşi pot alege maşina pe baza timpului de sosire, tarifului şi dotărilor.

Taxify a fost fondată în 2013 în Estonia şi a atras finanţare de 1,5 milioane de euro de la investitori internaţionali, inclusiv Skype, Pipedrive, Adcash, Rubylight şi TMT Investment.