Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto www.evorba.ro

ȘOMAJ: 2.000 de angajați de la Complexul Energetic Oltenia vor fi disponibilizați

foto www.evorba.roIn sedinta Comisiei Mixte care a avut loc la inceputul acestei saptamani, conducerea CEO a anuntat concedierea incepand cu 1 iulie a 2.000 de salariati pentru motive care nu tin de persoana salariatului.

Dintre cei vizati, mentionam ca 1.070 sunt persoane care se vor pensiona pana la data de 31 decembrie 2019. Celelalte persoane care vor fi disponibilizate sunt: salariati TESA 321 si cei care provin de la: UCM Husnicioara 483, SE Chiscani 56, Sector Seciuri 54, Mina Tehomir 10, Reprezentanta Bucuresti 6.

Fiind nemultumiti de rezultatele negocierilor purtate cu conducerea CEO, liderii de sindicat ameninta cu proteste si cer sa fie purtate noi negocieri.

Pe salariatii CEO nu-i asteapta momentan nimic bun. programul de eficientizare anuntat presupune disponibilizari, somaj tehnic, concediu fara plata. Pentru sute de salariati de la Sucursalele Electrocentrale Rovinari, Turceni, Isalnita, Craiova II si Chiscani se anunta intreruperea activitatii pe o perioada de 21 de zile incepand cu luna aprilie 2016.