Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMEO RĂDULESCU: Guvernul să plătească salariile compensatorii de la Oltchim din buget!

Deputatul Romeo Rădulescu solicită guvernului condus de Victor Ponta să includă în rectificarea bugetară şi alocarea salariilor compensatorii pentru angajaţii de la Oltchim. Solicitarea deputatului vâlcean se bazează pe declaraţiile optimiste din ultimul timp ale miniştrilor cabinetului Ponta, care s-au lăudat că există încasări la buget.

„Oamenii nu mai pot îndura tergiversările de la minister şi aşteptarea care i-a adus la capătul puterilor. Chiar în aceste momente, pe scările Oltchimului sunt cinci persoane în greva foamei, iar altele intenţionează să vină din nou la Bucureşti să îşi ceară drepturile.

S-a promis vânzarea societăţii, potrivit planului de reorganizare. În urma aşteptatei vânzări, s-au dat asigurări că oamenii îşi vor primi banii. Momentul este în continuare amânat, iar Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose nu ştie pe unde să se mai ascundă şi cum să evite întrebările despre acest subiect. Am la activ nenumărate cereri de audienţă respinse. Singura soluţie e acum includerea acestor salarii în rectificarea bugetară”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului Romeo Rădulescu.