Acasă Economie Redu durata operațiunilor de payroll cu un soft dedicat

Redu durata operațiunilor de payroll cu un soft dedicat

În orice companie, procedurile de payroll sunt o parte esențială și au nevoie de o atenție deosebită. Cu o aplicatie pontaj angajati, te poți asigura că salariații tăi sunt plătiți corect și la timp. De la calculul salariilor până la colectarea datelor de prezență ale angajaților, operațiunile de payroll și HR pot fi realizate într-un timp mult mai scurt cu soluții software dedicate.

O soluție payroll reduce durata proceselor de salarizare prin înlocuirea operațiunilor manuale, repetitive cu o tehnologie performantă și intuitivă. Acest instrument digital conduce la a avea proceduri sigure și de încredere, minimizând erorilor umane. Chiar și în cazul în care apar greșeli, se pot opera corecții de calcul cu ușurință cu ajutorul softului de payroll și regenerarea rapoartelor necesare.

Operațiuni simplificate de payroll cu un sistem de pontaj

O aplicatie pontaj angajati ajută la centralizarea datelor de prezență ale angajaților, folosite pentru procedurile de salarizare din fiecare lună. Prin urmare, activitatea departamentului de resurse umane este optimizată și sunt evitate posibilele erori de pontare. Configurabilitatea și modalitatea intuitivă de folosire sunt printre avantajele pe care o aplicatie pontaj angajati le aduce într-o organizație, minimizând în același timp birocrația.

Informațiile referitoare la prezența salariaților se pot aduna de la terminalele de acces care furnizează datele de intrare și ieșire, printr-un sistem punch in și punch out. De asemenea, datele cu privire la orele lucrate de membrii organizației pot fi notate chiar de aceștia într-o aplicatie pontaj angajati. Mai mult, specialiștii HR pot precompleta pontajul angajaților într-o pagină special configurată, urmând să intervină asupra lui dacă au existat anumite schimbări precum zile libere, ore suplimentare sau altele.

Informațiile furnizate astfel contribuie la celelalte procese din organizație, fiind esențiale pentru procedurile de payroll. În plus, această soluție oferă accesul angajaților la diferite informații de interes personal, fără a mai fi nevoie să trimită solicitări către specialiștii HR.

Efectuează calculul de salarii cu o aplicație intuitivă

Majoritatea aplicațiilor de payroll sau HR oferă de obicei funcționalități de self-servce pentru angajați, precum o aplicatie pontaj angajati. Prin urmare, angajații au libertatea de a verifica ei înșiși anumite aspecte privind datele despre salariu, orele lucrate, zilele de concediu disponibile și alte aspecte relevante. Indiferent de industria în care activezi, există întotdeauna șansa de a-ți extinde afacerea, și implicit de a angaja mai mulți oameni. Asta înseamnă că îți este utilă o soluție de payroll care poate fi folosită în mod eficient chiar dacă numărul de salariați va crește considerabil.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale unui sistem payroll este că îți permite să îți dezvolți afacerea, în loc să-ți petreci mult timp axat pe sarcini administrative. Înainte de alege un soft de salarizare sau HR, asigură-te că poate fi integrat și cu o aplicatie pontaj angajati, pentru a-ți eficientiza cât mai multe dintre operațiunile de resurse umane. O aplicație payroll facilitează calculul de salarii ținând cont de elementele care pot fi variabile: numărul de zile lucrate, orele suplimentare efectuate, prime, bonusuri, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, numărul de tichete de masă sau absențe.

UCMS by AROBS îți oferă soluții software de salarizare și HR

Tehnologia joacă un rol esențial în operațiunile administrative, motiv pentru care poți alege soluții software de la UCMS by AROBS pentru organizația ta. Cu un sistem payroll complex și o aplicatie pontaj angajati, vei reduce considerabil durata operațiunilor administrative. Softurile dezvoltate și inovate în permanență de UCMS by AROBS sunt actualizate cu modificările legislative și au un mod intuitiv de utilizare. Pentru a afla mai multe despre cum îți pot fi de folos softurile lor, ia legătura cu specialiștii companiei UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.