Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

RÂMNICU VÂLCEA: Bursa Generală a Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Foto: arhiva Vocea ValciiBursa forței de muncă reprezintă una dintre cele mai importante măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă. Bursa constituie o metodă de facilitare a contactelor dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea activă a unui loc de muncă. Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea sa contacteze un număr mare de angajatori, să identifice mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursa pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează în data de 20 octombrie 2016, începând cu ora 9:00, BURSA FORȚEI DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European. Informăm persoanele interesate că AJOFM Vâlcea prin rețeaua EURES România oferă mai multe locuri de muncă în străinătate printre care și 800 locuri de muncă (500 de femei și 150 de cupluri) pentru Spania – munca sezonieră – cules căpșuni (pentru aceste locuri de muncă se va organiza o bursa în trimestrul IV 2016).

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III sau la telefon 0250/735.608.