Acasă Economie PROFESIONAL NEW CONSULT SCHIMBA REGULILE! BLACK FRIDAY DEVINE ALL BLACK NOVEMBER –...

PROFESIONAL NEW CONSULT SCHIMBA REGULILE! BLACK FRIDAY DEVINE ALL BLACK NOVEMBER – DISCOUNT DE 20% PENTRU PLATA INTEGRAL! DA O SANSA CARIEREI TALE!

Profesional New Consult va ofera acum reduceri fara precedent ! Pe toata perioada lunii Noiembrie vei putea beneficia de discount pentru plata integral la inscriere, dar si pentru plata in rate. 

Fie ca iti doresti sa urmezi un curs de Management, Tehnice si Meserii, sau sa descoperi alaturi de traineri renumiti, tainele frumusetii si totul despre ce inseamna #Beauty/ Infrumusetare, etc, doar Profesional New Consult vei putea beneficia acum reduceri fara precedent !!!

Inscrie-te la unul din cursurile noastre si vei putea beneficia de: 

  • 20% DISCOUNT pentru plata integral 

  • 5% DISCOUNT pentru plata in rate

Pentru orice modalitate de plata aleasa, vei beneficia de un discount si ai timp toata luna aceasta pentru a decide ce curs iti doresti sa urmezi.  Este momentul cel mai potrivit pentru a obtine o/ noua calificare – Diploma recunoscuta national si international poate fi o sansa in plus pentru un viitor mai bun, pentru stabilitatea ta !

Prezenta campanie se adreseazã atat persoanelor fizice cat si persoanelor jurudice.

Pentru a beneficia de aceasta promotie tot ce trebuie sã faceţi este sã vã prezentaţi la centrele noastre, sã vã înscrieţi la un curs programat sa se desfãşoare în perioada 01 Noiembrie 2020 – 15 MARTIE 2021  sau sã solicitaţi înscrierea online, la datele de contact afisate. 

CLICK AICI : DETALII PROMOTIE – DATE CONTACT

Prezentul Regulament este la dispoziţia publicului şi poate fi consultat pe website-ul www.profesionalnewconsult.ro şi la sediile societãţii .

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.