Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Privatizarea Ramplast nu s-a realizat

Prezent la întâlnirea cu ministrul Economiei, Andrei Gerea, de la minister deputatul PSD, Costi Rădulescu, ne-a declarat că administratorii judiciari au informat ministerul, dar şi autorităţile judeţene din Vâlcea şi Argeş, precum şi parlamentarii din cele două judeţe că privatizarea Ramplast nu s-a realizat din „chestiuni tehnice, procedurale”.

Această declaraţie a administratorului judiciar Gheorghe Piperea, vine să completeze ceea ce liderul de sindicat Mihai Diculoiu spunea imediat după ce s-a anunţat privatizarea: Ramplast nu se poate privatizam deoarece este gajat. „Probabil că de aceea şi tăcerea din ultimul timp, mai ales din jurul momentului vânzării acestui activ spune multe. Administratorii judiciari au realizat că sunt pe cale să facă un abuz, în sensul că nu au cum să vândă secţia Ramplast pentru că această secţie este gajată. Ea fost pusă gaj unei companii care au acordat în urmă cu câţiva ani un credit combinatului. Cum oare vor reuşi să explice această problemă şi cine va lămuri situaţia?” – susţinea Diculoiu.

În urmă cu o săptămână de zile, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, Nicolae Bălan, a anunţat că Ramplastul a fost vândut cu 7,75 milioane de euro.