Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto www.radiounirea.ro

PRIMA CASĂ: 84 milioane lei de la OTP BANK ROMÂNIA

foto www.radiounirea.roExact cum preconizam intr-un articol trecut Legea Darii In Plata va tulbura rau de tot apele in sfera imobiliara. Nevoia tinerilor de credit va fi serios cantarita de catre bancile care -si vor duce prudenta pana la inoperabilitatea finantarii. Banca acorda pentru locuintele finalizate un credit care reprezinta echivalentul in lei a 57.000 de euro si pentru locuintele noi construite in baza autorizatiilor eliberate dupa data de 22 februarie 2010, echivalentul a 66.500 euro.

Sunt acceptati pana la trei co-debitori si venituri care pot fi cumulate.

Gradul maxim de indatorare al clientului este de 60%, perioada de rambursare este de cel mult 30 de ani. Analiza dosarului si administrarea lunara a creditului sunt gratuite. Clientii beneficiaza de un comision de retragere zero a creditului din contul curent.

Oferta OTP Bank Romania de imprumuturi pentru achizitia de locuinte include si creditul ipotecar in lei sau in euro, avansul minim fiind de 15% in cazul creditelor in lei si de 25% pentru creditele in euro. Suma maxima pentru acest tip de credt poate sa ajunga pana la 200.000 de euro sau echivalentul in lei.