Acasă Economie PRESIUNILE POLITICE au dat roade: Directorul Bălan a plecat de la CET...

PRESIUNILE POLITICE au dat roade: Directorul Bălan a plecat de la CET Govora!

Situaţie incendiară la CET Govora. Directorul general Mihai Bălan şi-a dat demisia în data de 29 aprilie 2015, din cauza diferendelor de opinie care există între domnia sa şi conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea. Directorul Mihai Bălan a anunţat că va rămâne, în continuare, membru în Consiliul de Administraţie (CA), activitate neremunerată. La şedinţa de Consiliu Judeţean Vâlcea, ce va avea loc joi, 30 aprilie, de la ora 10.00, din partea CET Govora va participa preşedintele Consiliului de Administraţie al unităţii, Sorin Fodoreanu. Deja, la sediul CET Govora se desfăşoară şedinţa CA, care se anunţă a fi una tensionată.
Iată comunicatul de presă emis de către conducerea CET referitor la decizia de demisie a lui Mihai Bălan.

„Astăzi, 29 aprilie 2015, am decis sa-mi depun demisia la Consiliul de Administraţie al SC CET GOVORA SA din funcţia de Director General al acestei Societăţi.

Urmează conform legii să rămân în funcţie încă 40 de zile lucrătoare după care îmi încetează mandatul. În aceste 40 de zile voi elabora raportul de activitate de la preluarea funcţiei de director general 20 octombrie 1999 şi până astăzi. O sinteză a acestui raport o voi face publică.

Motivele demisiei mele sunt strict personale şi nu doresc să se dea alte conotaţii de orice natură.

Pentru a asigura o stabilitate a societăţii rămân în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de asemenea precizez că în cele 40 de zile voi elabora un plan de eficientizare a activităţii la SC CET GOVORA SA şi de consolidare şi stabilizare a activităţii.

De asemenea voi încerca să formez o echipă dinamică care să facă faţă provocărilor viitoare.

Aş vrea pe această cale să mulţumesc echipei cu care am colaborat, angajaţilor societăţii pe care am condus-o pentru modul exemplar în care au activat şi înţelegerea de care au dat dovadă pentru a reuşi să trecem peste toate obstacolele.

Aş vrea de asemenea să mulţumesc tuturor celor care au sprijinit societatea, care împreună cu angajaţii societăţii au reuşit să transforme SC CET GOVORA SA într-un nume recunoscut în economia României”, arată directorul general al CET Govora, dr. ing. Mihai Bălan.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.