Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Peste 3.300 locuri de muncă disponibile la multinaţionale

Peste 3.300 de locuri de muncă sunt disponibile în perioada 25-26 octombrie, la târgul de carieră Angajatori de Top, ce va avea lor la Sala Palatului din Bucureşti.

Aici sunt aşteptaţi 15.000 de profesionişti şi studenţi care pot aplica pentru cele 3.300 de posturi deschise de companiile participante. Joburile oferite de companii sunt în domenii de activitate diverse şi sunt adresate candidaţilor cu nivele diferite de experienţă. 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidaţi juniori, 50% pentru specialişti, 25% pentru seniori şi manageri.

Domeniul IT şi, mai ales, zona de dezvoltare software continuă să fie cea mai ofertant domeniu pentru candidaţii de la târgul de carieră. Pe următoarele locuri al domeniilor de recrutare se află ingineria, client service-ul, supply chain & logistics, sales, serviciul financiar-bancar, marketing, producţie, juridic, resurse umane şi turism.

În ceea ce priveşte profilul candidatului, pentru joburile acordate profesioniştilor cu experienţă relevantă şi pasionaţi de domeniul în care activează, companiile urmăresc experienţa anterioară, alături de competenţe precum: lucru în echipă, abilităţi de leadership, gândire analitică, comunicare, orientare spre rezultate.

În cazul profilul candidaţilor entry-level sau pentru poziţiile adresate absolvenţilor, companiilor urmăresc în CV-urile tinerilor, implicarea în activităţi extracurriculare, rezultatele academice, cunoştiinţele de limbi străine, alături de motivaţia pentru a lucra într-un mediu internaţional, atitudinea deschisă şi seriozitatea pe care o acorda evoluţiei în carieră.

Pentru job-urile oferite în cadrul târgului de carieră Angajatori de Top, procesul de recrutare este format, în medie, din 4 etape: o faza iniţială o constituie screeningul CV-urilor, urmată de un interviu telefonic, apoi pot avea loc o serie de interviuri individuale sau de grup, cu recruiterii companiei sau cu managerul direct. În cele din urmă, urmează un interviu final pentru prezentarea ofertei de angajare.