Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Oltchim Râmnicu Vâlcea face, în sfârşit, angajări

Foto: arhiva Vocea ValciiOltchim Râmnicu Vâlcea face, pentru prima dată după ce societatea a intrat, în 2013, în insolvenţă, angajări.

Pe site-ul AJOFM Vâlcea, la rubrica „Locuri de muncă vacante”, nu mare ne-a fost uimirea când la poziţia 112 găsim societatea Oltchim SA cu o ofertă de locuri de muncă pentru electricieni, lăcătuşi mecanici şi un post de meseriaş cale.

Din partea Oltchim se caută trei electricieni, vechime în domeniu minim 5 ani, calificare în domeniu, încadrarea în muncă este pe durată determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe durată nedeterminată. Se mai caută 7 lăcătuşi mecanici, vechime în domeniu minimum 5 ani, calificare în domeniu, încadrarea în muncă este pe durată determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe durată nedeterminată. Se caută, de asemenea, un meseriaş cale, în aceleaşi condiţii.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este unul dintre cei mai mari agenţi economici din judeţul Vâlcea, cu capital de stat, care se află în insolvenţă din anul 2013. De când a intrat în insolvenţă, „perla industriei chimice româneşti” a efectuat două rânduri de concedieri colective, ajungând să aibă în acest moment aproximativ 1.900 de salariaţi.