Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OFICIAL: Decizia Tribunalului Vâlcea în dosarul CET Govora – Cieh Soda România

Tribunalul Vâlcea a acceptat solicitarea Ciech Soda Romania privind suspendarea denunțării contractului cu CET. Negocierile continuă și sunt într-o fază avansată, susține reprezentanții ai Cieh Soda România.

În data de 18 august 2016, Tribunalul Valcea a dispus „suspendarea măsurii administratorului judiciar, de denunţare a contractului de furnizare a energiei termice, până la soluţionarea pe fond, în primă instanţă, de către tribunal a contestaţiei împotriva măsurii denunţării „.

Iată decizia magistraților vâlceni:

”Admite cererile accesorii formulate de creditorii contestatori Ciech Soda România SA şi Curierul de Vâlcea. Dispune suspendarea măsurii administratorului judiciar, de denunţare a contractului de furnizare a energiei termice nr.33239 din 27 dec.2006 modificat prin acte adiţionale până la soluţionarea pe fond în primă instanţă de către tribunal a contestaţiei împotriva măsurii denunţării. Cu apel în 7 zile de la comunicare,realizată prin Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Pronunţată în şedinţă publică azi 18 aug.2016”.

”Această hotărare are un impact asupra momentului în care noul contract negociat ar putea intra în vigoare.

Pe baza acestei decizii, CET trebuie să asigure livrarea de abur în condițiile existente.

Între timp, negocierile dintre cele doua părți continuă și sunt într-o fază avansată.

Totuși, exista în continuare termeni și detalii contractuale care nu sunt încă agreate dar se afla în discuția părților.

Ambele părți doresc finalizarea negocierilor cât mai curând posibil, pe baza deschiderii și colaborării autentice, în beneficiul tuturor partenerilor”, se arată într-un comunicat al Cieh Soda România (USG).