1

NURVIL Râmnicu Vâlcea angajează

NURVIL Rm.Vâlcea, dealer autorizat AUDI și VOLKSWAGEN în cadrul reţelei PORSCHE ROMANIA, angajează în cadrul Departamentului de producție, prelucrare, asamblare, livrare caroserii și alte componente auto – personal specializat în următoarele posturi:

1. Responsabil calitate, 1 post, responsabilităţi: asigură controlul de calitate a fabricației si al produselor finite, abilităţi: pentru tehnician, experință de cel puțin 10 ani, pentru inginer de minim 3 ani.

2. Responsabil omologări, 1 post, responsabilităţi: răspunde de activitatea de omologare si autorizare a produselor sau a sistemelor de lucru; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

3. Tehnolog, 1 post, responsabilităţi: răspunde de definirea și respectarea tehnologiior de lucru; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

4. Proiectant, 1 post, responsabilităţi: lucrează împreună cu șeful echipei la proiectarea de produse finite, repere sau subansamble; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

5. Operator mașini unelte, 1 post, responsabilităţi: răspundere de exploatarea mașinilor unelte avute în primire; abilităţi: experiență de minim 5 ani.

6. Sudor, 1 post, responsabilităţi: execută lucrări de sudura folosind echipamentul din dotare; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

7. Tapițer, 1 post, responsabilităţi: execută lucrările de tapițare care survin în fabricarea autovehiculelor modificate constructiv; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

Se oferă: salariu atractiv, training de specialitate

Persoanele interesate sunt rugate să depună CV-ul însoţit de o scrisoare de intenţie la punctul de lucru din Rm. Vâlcea, str. Ștrandului, nr. 52A, Jud. Vălcea, 0250/703600 sau e-mail: office@nurvil.ro, până la data de 31.08.2018.