Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Au apărut investorii în parcul industrial de la Drăgășani

Construit în urmă cu 8 ani de zile și gândit a fi ca o oportunitate de promovare a cooperării în materie de dezvoltare locală şi pentru crearea a sute de locuri de muncă pentru comunitatea din Drăgăşani, parcul industrial din Drăgășani devine în sfârșit funcțional.
Un alt mare avantaj pentru autorităţile locale este şi acela că parcurile industriale vor permite identificarea şi aplicarea unor soluţii creative în promovarea efectivă a noi activităţi economice şi de producţie, toate avându-i ca destinatari finali pe cetăţeni.
De acum, se poate spune că parcul industrial Drăgășani poate deveni o adevărată platformă de afaceri pentru că au apărut primii trei investori, care au semnat deja contracte ferme.
”După 8 ani de zile, sunt primii investitori care au semnat deja cereri clare de a intra efectiv în parc. Este vorba despre un investitor de la Râmnicu Vâlcea care o să îmbutelieze miere, un alt investitor se va ocupa de anumite agregate și mai este încă unul care vrea să facă o expoziție cu vânzare de gresie și faianță.
Deja li s-au stabilit parcelele pentru construirea de hale și clădiri, urmează să mai vină încă trei investitori, care și-au declarat intenția de a accesa, urmează să le facem intabularea terenurilor.
Așadar, există contracte ferme pentru acest parc industrial. Utilitățile sunt trase la marginea parcului, apă, curent, gaze. Am prins deja în proiectul de anul acesta amenajarea căilor de acces. Este important să le asigurăm și căi de acces”, susține viceprimarul Adrian Zăuleț.