Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marvi Logistic îşi măreşte echipă!

Şi tu poţi fi unul din oamenii de succes din cadrul celei mai puternice firme de logistică din Vâlcea! Selectăm în vederea angajării domni cu dorinţa de muncă, pentru posturile de:

Şoferi pentru transport marfă în cadrul diviziei de logistică, categoria B, C, E.

Manipulanţi marfă pentru divizia SuperMercato – reţeaua naţională de magazine cu specific italian Marvi Logistic deţine o flotă de camioane pentru transporturi în comunitatea europeană dar şi pentru transporturi interne în sistemul PallEx, iar SuperMercato este singurul lanţ de magazine din România cu marfa importată exclusiv din Italia; sediul central pentru ambele activităţi aflându-se în judeţul Vâlcea, în comuna Bujoreni, sat Olteni nr. 315; exact la ieşirea din oraşul Râmnicu Vâlcea.

Şef depozit

– vânzătoare

SE SOLICITĂ: domiciliu stabil în Râmnicu Vâlcea sau în localităţile limitrofe; disponibilitate de lucru pentru program full time (în ture unde este cazul); capacitate de organizare a activităţii proprii; abilităţi de comunicare cu clienţii şi cu colegii; orientare către clienţi şi nevoile lor; responsabilitate, implicare, seriozitate, flexibilitate şi perseverenţă; spirit de echipă şi adaptabilitate; disponibilitate pentru deplasări (unde este cazul); deţinerea permisului de conducere de categorie B, fără antecedente rutiere.

SE OFERĂ: contract de muncă cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată; loc de muncă stabil; pachet salarial atractiv; bonificaţii în funcţie de realizări; masă gratuită la sediul companiei pentru pauza de prânz; telefon şi maşină de serviciu (unde este cazul); cursuri de instruire profesională în cadrul companiei.

Deoarece fiecare meserie are propriile caracteristici, persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], solicitând informaţii suplimentare la telefon 0753/038.464, de luni până vineri în intervalul 10.00 – 16.00. Persoanele selectate vor fi programate pentru a susţine un interviu la sediul companiei.