Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Magazinele DIANA – BEST INDEPENDENT RETAILER, Muntenia

Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din piața FMCG românească, și-a anunțat finaliștii ediției din 2021, la cele 14 categorii de premii. Aceștia au fost selectați de către Juriul Progresiv Awards, dintr-un total de 300 nominalizări și auto-nominalizări venite din piață.

Rețeaua de Magazine DIANA, din Vâlcea, a obținut premiul pentru BEST INDEPENDENT RETAILER, Muntenia, decernat în cadrul Galei Progresiv Awards 2021 – competiție care își propune să evidențieze oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața de profil.

Finaliștii competiției sunt aleși în urma unei analize a performanțelor de business atinse pe parcursul anului 2020, iar câștigătorii sunt desemnați prin votul a 10.000 de manageri din retailul alimentar, industria bunurilor de larg consum și domenii conexe.

„Mulțumim clienților și partenerilor pentru încredere, suport și voturi. Mulțumim de asemenea întregii echipei Magazine DIANA pentru profesionalism, angajament, responsabilitate și munca depusă în fiecare zi!” au transmis reprezentanții magazinelor Diana.