Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ION TUDOR: Ramada este o marcă de mare încredere și suntem mândri că aparținem unui lanț prestigios, internațional, de hoteluri

Inaugurarea hotelului Ramada din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea a reprezentat un moment important pentru turismul din județul Vâlcea. Investiție a familiei Maria și Ion Tudor, după doi ani de renovări, hotelul Ramada și-a deschis oficial porțile în data de 3 aprilie 2019. Alături de temerarii și curajoșii acționari, la evenimentul inaugural au mai luat parte, reprezentanții autorităţilor publice locale din judeţ, precum și oameni de afaceri din Vâlcea.
”Realizarea Hotelului Ramada Râmnicu Vâlcea, pe care îl inaugurăm astăzi, este dovada unității noastre. De regulă, asemenea mari edificii se pot construi numai acolo unde oamenii comunică bine între ei, indiferent dacă ei sunt autorități publice, oameni de afaceri, politicieni sau pur și simplu profesioniști în diferite domenii. Hotel Ramada ne-a pus pe toți aceștia la un loc în ultima vreme. Fără unitate locală nu sunt posibile marile edificii. Mulțumesc tuturor pentru contribuția adusă la realizarea și finalizarea acestui obiectiv turistic.
Ne aflăm în unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Nu mă refer aici numai la municipiul Râmnicu Vâlcea, ci la întreaga regiune. Istoria mai veche și mai nouă a acestui loc vorbește de multe tradiții turistice, foarte atractive pentru români și pentru străini. Turismul balnear și turismul monahal sunt poate cele mai populare forme de turism în zona noastră. Râmnicu Vâlcea este în plus și un important nod de tranzit între stațiunile din jur, dar și între marile orașe de la nord și de la sud de Carpați. Ramada Râmnicu Vâlcea se găsește în calea tuturor turiștilor care vizitează, dar și a celor care tranzitează regiunea. Vom fi gazde bune pentru toată lumea și sunt sigur că suntem deja unul dintre cele mai reprezentative puncte turistice pe harta acestui ținut.
Suntem mândri că aparținem unui lanț prestigios, internațional, de hoteluri. Ramada este o marcă de mare încredere pentru turistul internațional și pentru turistul român deopotrivă. Am preluat și am înfăptuit acest edificiu, la cel mai înalt nivel de exprimare hotelieră, perfecționat în zeci de țări, în cei 65 de ani de existență ai rețelei de hoteluri Ramada. Suntem mândri să contribuim în acest fel la creșterea nivelului de modernitate locală, modernitate pe care o vedem dezvoltându-se cu repeziciune în ultimul timp. Râmnicu Vâlcea este un municipiu mai frumos și mai bogat cu fiecare zi care trece și suntem bucuroși să facem parte din acest fenomen. Vreau să mulțumesc în mod deosebit Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, consliului local și domnului primar Mircia Gutău pentru înțelegerea de care au dat davadă în timpul realizării acestei investiții, care a produs – inevitabil – destul deranj locuitorilor municipiului.
În tradiția românească se spune că nu este lucru mai important pentru un om decât acela de a planta un pom, de a da naștere unui copil și de a construi o casă. Cam toți care ne aflăm aici în sală avem deja copii de crescut, sau – ca mine – chiar și nepoți, am sădit cu siguranță ceva care crește cu bine undeva în natură și inaugurăm astăzi împreună, aici, o casă a turismului vâlcean, parte a turismului național și internațional.
Vă mulțumesc tuturor, dar mai întâi voi mulțumi familiei mele, fetelor: Andreea Ioana și Elena Maria, și – nu în ultimul rând – soției mele, Maria Tudor, o mama bună, o soție deosebită și un om de afaceri excepțional, inspirat, generos, plin de caracter, cu o fantastică putere de muncă”, a susținut Ion Tudor cu ocazia inaugurării hotelului Ramada.