Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ÎNSCRIE-TE ACUM! ULTIMELE 2 LOCURI PENTRU CURSUL ACREDITAT DE OPERATOR CALCULATOR

Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, Cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este alegerea cea mai potrivita.
De asemenea, în cadrul cursului va veţi familiariza cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului, editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimedia, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet).
 
Mai multe detalii despre cursul de Operator Introducere şi Validare Date pot fi obţinute accesând urmãtorul link: https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate: 
– telefon contact:   0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777
– sau puteţi remite un email la adresa: valcea@profesionalnewconsult.ro
Sau la sediul firmei din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5, birou înscrieri şi sãli de curs.
 
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:
 Curs Arhivar
Curs Operator Maşini Comandã Numericã;
Curs Manager de Proiect