Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ÎNSCRIE-TE ACUM! DOAR 4 LOCURI RĂMASE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE CURS – OPERATOR DATE, ÎN RM. VÂLCEA

Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, Cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este alegerea cea mai potrivita. Cursul de Operator PC este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi international și vă asigurã cunoştinţele necesare pentru introducere, prelucrare şi validare date pe suport electronic, gestionarea suporturilor electronice de date, asigurarea conformitãţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodica a datelor introduse, restaurarea datelor salvate, pãstrarea copiilor de siguranţã ale datelor salvate pe suport electronic.

De asemenea, în cadrul cursului va veţi familiariza cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului, editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimedia, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet).
Mai multe detalii despre cursul de Operator Introducere şi Validare Date pot fi obţinute accesând urmãtorul link: https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:
contact: 0765.708.877 / 0784.045.025 / 0784.333.777
sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]
Sau la sediul firmei din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5, birou înscrieri şi sãli de curs.
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs arhivar

Curs Operator Maşini Comandã Numericã;

Curs manager de proiect