Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FORD RABLA 2019: Aduceți mașinile rulate și plecați cu una nou nouță!

SC PRIMEXPROD SRL, din Râmnicu Vâlcea, dealer Ford, a început preînscrierile în programul RABLA 2019. Cu multe reduceri și preturi promoționale a mașinilor de stoc. Astfel, vă așteptăm pentru mai multe detalii la showroom din Calea Bucuresti, nr 70. Ford Ecosport, conform promoției, va începe de la numai 12,800 euro tva inclus + tichet rabla, Ford Fiesta de la 9990 euro tva inclus + tichet rabla . Noul Ford Ka + Essential – de la 8850 euro + tichet rabla 2019. Noul Ford Modeo cu motorizare Hibrid care beneficiază de 2 reduceri extrarabla începând de la 24.700 euro tva inclus.
Ford Rabla este o promoție special concepută pentru Suv-ul nostru de top Kuga , unde cei 1400 euro sunt sustinuti de Ford. Astfel Noul Ford Kuga pe persoană fizică începe de la 18.800 euro tva inclus. Mai multe detalii în showroom sau pe www.ford.ro la secțiunea promoții.
Cu o experiență pe piața auto de peste 25 de ani vă așteptăm cu o gama largă de servicii: Vânzări autoturisme si autoutilitare noi Ford, Parcul de second hand Primexprod Auto rulate, Service-ul autorizat Ford, Magazin de piese și accesorii, Vopsitorie si Tinichigerie, Divizie de Offroad , Divizie de Rent-A-Car , Birou de finanțări ( Credit persoane fizice, Leasing Persoane juridice și Leasing Operational, precum și Birou de Asigurari si Casco.
Suntem mândri ca în 2019 să anunțăm cei 25 de ani de activitate, fiind o afacere de familie în continua creștere cu capital 100% privat. Primexprod deține județul Vâlcea și județul Gorj din punct de vedere Ford, având o echipă de 50 de angajați gata să servească și cele mai exigente cerințe.
Ioana Regep ( Director Executiv): Sunt bucuroasă de creșterea noastră lentă, dar sigură și de gama largă de servicii oferite. Sperăm ca și anul 2019 să fie un an la fel de bun pentru noi. Așteptăm vâlcenii la test drive pentru testarea noilor tehnologii și modele Ford, cu multe reduceri. Vă invităm să urmăriți și paginile noastre on-line unde puteți găsi multe concursuri interactive cu premii. Dorim ca vâlcenii să aibă parte de cele mai bune servicii din partea Ford-Primexprod.