Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Faurecia România dă startul la angajări!

Începând cu luna iunie 2021, Faurecia România a demarat campania de recrutare pentru a sprijini planurile de creștere ale grupului francez în industria automotive.

Angajații companiei s-au mobilizat pentru a-și alege noii colegi, fiind prezenți în cele trei centre de recrutare amplasate în Squarul Mircea cel Bătrân, Piața Nord și Hermes.

Implicarea și interesul față de comunitatea vâlceană au fost recunoscute prin sprijinul voluntarilor de la Asociația Smile, aducând forțe proaspete sloganului „Vino în echipa Faurecia!”.

Prin această campanie, Faurecia reamintește beneficiile oferite. Pe lângă faptul că nu este necesară experiența, angajații beneficiază de instruire la locul de muncă, vârsta nu are o limită, toți cei interesați sunt așteptați pentru o nouă provocare, pentru că salariul crește treptat, în funcție de vechime și de complexitatea postului de lucru. De mare interes pentru posibilii candidați a fost si beneficiul transportului – gratuit atât în Vâlcea, cât și pe o rază de 93 km. în jur.