Acasă Economie FAURECIA demarează producţia de tapiţerii auto la VÂLCEA

FAURECIA demarează producţia de tapiţerii auto la VÂLCEA

Producătorul francez de componente auto Faurecia va demara zilele următoare producţia de tapiţerii auto în noua unitate deţinută în localitatea Budeşti, judeţul Vâlcea. Producţia de tapiţerii auto din fabrica Faurecia va fi demarată cu un efectiv de 1.000 de angajaţi, conform reprezentanţilor primăriei din Budeşti. Firma din Franţa a investit la Budeşti – Vâlcea peste 12 milioane de euro.

Noua hală de producţie, proiectată după standarde europene, cu o capacitate de integrare a peste 1600 de angajaţi (cea mai mare din grupul Faurecia), va conduce la o creştere semnificativă a numărului locurilor de muncă, atât pentru personalul direct productiv, cât şi pentru specialiştii cu profil tehnic. Conform modelului industrial prezent în toate regiunile cu industrie de componente auto, implantarea unei companii de talia Faurecia va atrage şi alţi furnizori, rezultatul concret fiind o accelerare semnificativă a întregii activităţi economice.

Fabrica Faurecia de la Budeşti – Vâlcea are o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, dar reprezentanţii societăţii au anunţat că se va ajunge ca fabrica să aibă peste 22.000 de metri pătraţi până în anul 2019.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.