Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Curs Aplicare Gene (fir cu fir, tehnica 2D, 3D)

Profesional New Consult organizeazã în Râmnicu Vâlcea începând cu data de 26 August 2016 cursul de Aplicare Gene, curs adresat tuturor care doresc sã deprindã tehnica atât de solicitatã pe piaţa actualã, respectiv cea de aplicare gene (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false), cursul abordând tehnicile de aplicare gene fir cu fir, tehnica 2D şi tehnica 3D.

Costul cursului este de 550 lei, plata acestuia putând a fi efectuatã şi în rate, în cadrul cursului urmând a se aborda noţiunile necesare atât teoretic dar mai ales practic, toate ustensilele şi materialele folosite pe parcursul derulãrii cursului (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false) fiind incluse în preţul menţionat mai sus.

Formatori cu experienţã, condiţii de studiu excelente, materiale profesionale sunt doar câteva dintre ingredientele unui curs de succes la care vã invitãm sã participaţi .

O nouã sesiune a cursului de Aplicare Gene (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false) va demara la Râmnicu Vâlcea în cursul lunii august, curs la care locurile sunt extrem de limitate .

IMPORTANT !!! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic „O varã a cunoaşterii” (http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii) . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate, 10 clase, vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la douã cursuri.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult – Vâlcea situat în Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5 sau la telefon 0765.708.877

email: [email protected]

web : www.profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Unghii – ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii )

Curs Machiaj, MakeUp – ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj )

Curs Manichiurã Pedichiurã – ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist )

Curs Coafor – ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor )

Curs Pensat Profesional – ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional )

Curs Frizer – ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer )