Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cu Alego ai garanția unui șemineu de calitate

Bunicii nostri au folosit ca sursă principală de căldură soba pe lemne, dar și ca unealtă de pregătire a mâncării. Chiar dacă soba aceea pe lemne avea o formă rudimentară, ea a avut puterea să ne creeze amintiri de neuitat din casa bunicilor. De magia focului și trosnetul lemnelor nu ai cum să uiți. Astăzi, datorită tehnologiei avansate soba de odinioară a fost înlocuită cu șemineul, care și acesta a început să aibă din ce în ce mai multe funcții.

De la clasicul șemineu pe lemne, astăzi avem posibilitatea să ne achiziționăm un semineu care încălzește chiar și apa manajeră și cu ajutorul căruia putem să ne încălzim toată casa, și anume termoșemineul. Și asta datorită profesiniștilor, care au înțels că e important să fie la curent cu nevoile și dorițele clienților, dar și că trebuie să ofere diversitate pentru a putea beneficia de cât mai mulți clienți. Alego.ro, parte a grupului Pefoc.ro dispune de un astfel de portofoliu cu care poate mulțumi și cei mai pretențioși clienți. Cu o echipă formată din oameni care sunt mereu la dispoziția clientului, cu multă experiență în domeniul șemineelor, pasionați de ceea ce fac, Alego e mereu pregătit să îți transforme visul în realitate.

Șemineul centrală termică, îndeplinește  mai multe funcții care oferă utilizatorului un plus de confort și plăcere – în camera în care este instalat are funcția de vatră deschisă, iar în restul camerelor de dispozitiv de încălzire. O altă funcție pe care o poate îndeplini o reprezintă posibilitatea de a găti cu ajutorul unui rotisor. Dacă în cazul șemineelor clasice trebuie o aimentare continuă a focului pentru a menține căldura, în cazul termoșemineelor apa caldă este recirculată prin calorifere și putem beneficia de această rezervă multe ore după stingerea focului.

Alego vrea să știi că dacă alegi să achiziționezi și să montezi un șemineu, este imperativ să apelezi la o firmă specializată, cu istoric în domeniu, atestate de montator, autorizații de funcționare, showroom de prezentare. Pentru siguranța la incendii, cel mai important lucru este dimensionarea, achiziția și montajul corect al unui coș de fum profesional. Alego lucrează cu furnizori de renume și de încredere din Europa și garantează pentru calitatea înaltă și durabilitatea produselor din stoc. Livrarea se face în 2 zile, iar transportul este gratuit!

Șemineul este piesa perfectă pentru completarea living-ului familiei tale! Îl încălzeste, îl umple și îl înveselește prin căldura și dorința membrilor familiei de a petrece cât mai mult timp împreună în acest spațiu. Atmosfera este mult mai confortabilă, plăcută și romantică. Bucură-te de o investiție pentru întreaga viață și toată familia va simți confortul și avantajele căldurii naturale oferite de un semineu centrala, de un șemineu clasic pe lemne sau de calitatea unor sobe profesional montate, oferite de Alego.ro.

Apelează cu încredere la experții de la Pefoc.ro pentru a te îndruma în privința celei mai bune alegeri.