1

Creme de corp Tesori d’Oriente şi biscuiţi Colussi, doar ASTĂZI reduşi la SUPERMERCATO

Aşa cum ne-a obişnuit, lanţul de magazine SuperMercato ne oferă în fiecare zi, la rubrica „PRODUSUL ZILEI”, câte un sortiment de marfă la reducere. Astăzi este rândul cremelor de corp, toate variantele, Tesori d’Oriente care pot fi cumpărate la preţul de 19,50 lei, reduse de la 25,50 lei. De asemenea numai astăzi, toţi clienţii magazinelor SuperMercato pot cumpăra biscuiţii Colussi Nic Nac, Zuppa Latte si Gan Varie cu 3 lei mai puţin pentru fiecare pungă.

Produsele pot fi comandate şi online, pe site-ul www.supermercato.ro sau la numele de telefon 0755/000.680 sau 0755/000.681.

Orientul este o sursă bogată de arome pregnante şi seducătoare şi izvor de frumuseţe. Tesori d’Oriente transformă ingredientele preţioase orientale în ritualuri de îngrijire şi momente de răsfăţ. Cremele de corp de la Tesori d’Oriente îţi îngrijesc pielea lăsându-ţi pentru mult timp o aromă puternică. După aplicare, pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile se confundă cu senzaţia de mătase datorită hidratării intense şi de durată, totul pentru o stare de bine.

Biscuiţii Colussi sunt preferaţi de milioane de consumatori din Italia şi din întreaga Europă. Gustul autentic şi ingredientele atent selecţionate au transformat produsele Colussi într-o gamă modernă de preparate moderne care contribuie la o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.