Acasă Economie Constantin Rădulescu, după întâlnirea cu președinții CJ din Argeș și Sibiu: ”Autostrada...

Constantin Rădulescu, după întâlnirea cu președinții CJ din Argeș și Sibiu: ”Autostrada Sibiu – Pitești este prioritate zero”

Marţi, 25 aprilie 2017, cu începere de la orele 11.00, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc o întâlnire a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu cu preşedinţii Consiliilor Judeţene Argeş şi Sibiu pentru a discuta despre Autostrada Sibiu – Pitești, precum și de alte proiecte comune.

„Suntem deosebit de onoraţi ca noi vâlcenii să fim gazda acestei întâlniri în care se vor discuta chestiuni legate de colaborarea la nivel instituţional între cele trei judeţe, precum şi chestiuni tehnice care privesc întregul suport legislativ pentru demararea, în cel mai scurt timp, a lucrărilor la autostrada Sibiu-Piteşti.

Am discutat punctual despre unele prevederi legislative în vigoare și modul lor de aplicare în vederea realizării investiției de interes naţional: autostrada Sibiu-Pitești. Prezența secretarului de stat din Ministerul Transportului, Ovidiu Flori, precum și a reprezentanților Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi ne dă încredere că lucrurile se îndreaptă către făgașul normal, adică începerea lucrărilor la Autostradă. De asemenea, am abordat și alte proiecte comune, în special în domeniul dezvoltării turismului, serviciilor şi infrastructurii”, susține președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.